Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Toruń KP Sabnie 2021
sikalafa Tactiek 532
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 42
excellent Schieten good
very good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Degraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degraeve passt de bal met de wreef. Leuci is nu in balbezit. Bədirxanlı rent richting de bal. Bədirxanlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Leuci geeft een lange en hoge pass. Obretenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pop met een sublieme pass. Bədirxanlı controleert de bal met de borst. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Obretenov verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Barrero onderschept slim de pass. Ruiz Barrero passt de bal zonder na te denken. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - KP Sabnie 2021 1:0

14e minuut.
Obretenov heeft problemen om de bal te vangen. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Obretenov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obretenov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klemmensen rent richting de bal. Klemmensen passt de bal zonder na te denken. Obretenov heeft problemen om de bal te vangen. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Degraeve met de inworp. Ruiz Barrero rent richting de bal. Ruiz Barrero passt de bal in één keer door. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Degraeve is nu in balbezit. Degraeve speelt de bal door. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci draait met de bal, schiet en ... Gruszecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - KP Sabnie 2021 2:0

26e minuut.
Bədirxanlı passt de bal met de wreef. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López met een sublieme pass. Leuci is nu in balbezit. Leuci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Obretenov heeft problemen om de bal te vangen. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı onderschept slim de pass. Bədirxanlı schiet op doel. Gruszecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak passt de bal met de wreef. Pop probeert naar een medespeler te passen. Bədirxanlı is nu in balbezit. Bədirxanlı schiet op doel. Gruszecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - KP Sabnie 2021 3:0

31e minuut.
Kusideł rent richting de bal. Degraeve rent richting de bal. Degraeve passt de bal met de wreef. Leuci rent richting de bal. Leuci schiet op doel. Gruszecki bokst de bal weg.

36e minuut.
Ngọc Khang geeft de bal voor. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı passt de bal in één keer door. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci schiet op doel. Gruszecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Goldberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevanský rent richting de bal. Jevanský geeft een lange en hoge pass. Bədirxanlı rent richting de bal. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Piñeiro passt de bal in één keer door. Daar is MacPherson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemmensen speelt de bal door. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro schiet op doel. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Leuci is nu in balbezit. Leuci passt de bal met de wreef. Bədirxanlı rent richting de bal. Bədirxanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - KP Sabnie 2021 4:0

45e minuut.
Çokay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Toruń 33%, KP Sabnie 2021 67%.
United Toruń - KP Sabnie 2021 4:0

47e minuut.
Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı passt de bal zonder na te denken. Çokay is nu in balbezit. Çokay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - KP Sabnie 2021 5:0

49e minuut.
López is nu in balbezit. López passt de bal zonder na te denken. Bədirxanlı rent richting de bal. Bədirxanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - KP Sabnie 2021 6:0

57e minuut.
Ruiz Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Degraeve probeert naar een medespeler te passen. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
López passt de bal in één keer door. Daar is Bədirxanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obretenov is nu in balbezit. Bədirxanlı onderschept slim de pass. Bədirxanlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ruiz Barrero kopt de bal weg. Daar is Çokay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay onderschept slim de pass. Çokay schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Çokay geeft een lange en hoge pass. López rent richting de bal. López passt de bal in één keer door. Çokay rent richting de bal. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - KP Sabnie 2021 7:0

78e minuut.
Bədirxanlı passt de bal met de wreef. López rent richting de bal. López met een sublieme pass. Çokay is nu in balbezit. Çokay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - KP Sabnie 2021 8:0

82e minuut.
Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Çokay is nu in balbezit. Chojniak is nu in balbezit. Çokay verovert de bal door een tackle van achteren. Çokay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Toruń 41%, KP Sabnie 2021 59%.
United Toruń - KP Sabnie 2021 8:0