Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.009
  • Stadion: Gdyński Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25319
Gdyńskie Lwy Mazowsze Płock
WINGS Tactiek 5-3-2 ++
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


21e minuut.
Mandra kopt de bal weg. Pisarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mosinzon speelt de bal door. Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Beţivu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jańczyk speelt de bal door. Savón rent richting de bal. Savón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Jańczyk is nu in balbezit. Lászka met een sublieme pass. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lászka passt de bal in één keer door. Jańczyk is nu in balbezit. Jańczyk passt de bal zonder na te denken. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cebola passt de bal zonder na te denken. Mosinzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosinzon passt de bal in één keer door. Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 68%, Mazowsze Płock 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdyńskie Lwy - Mazowsze Płock 0:0

46e minuut.
Firică geeft een hoge lob. Cebola kopt de bal weg. Pisarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński onderschept slim de pass. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pisarczyk met een sublieme pass. Stanowski rent richting de bal. Stanowski passt de bal in één keer door. Savón is nu in balbezit. Savón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Anwar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jańczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savón geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Stanowski rent richting de bal. Stanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - Mazowsze Płock 0:1

60e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres met een sublieme pass. Kordecki rent richting de bal. Kordecki geeft een hoge lob. Cebola kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Casaloldo passt de bal met de wreef. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu passt de bal zonder na te denken. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski draait met de bal, schiet en ... Joa bokst de bal weg. Savón rent richting de bal. Savón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - Mazowsze Płock 0:2

63e minuut.
Stanowski passt de bal met de wreef. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu passt de bal in één keer door. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski schiet op doel. Joa bokst de bal weg.

65e minuut.
Lászka speelt de bal door. Cruceanu rent richting de bal. Cruceanu passt de bal met de wreef. Stanowski rent richting de bal. Stanowski schiet op doel. Joa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Gualdino rent richting de bal. Gualdino geeft de bal voor. Mosinzon is nu in balbezit. Mosinzon geeft de bal voor. Matuszyński springt en kopt de bal. Kouloubrakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Firică probeert naar een medespeler te passen. Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński passt de bal zonder na te denken. Kordecki rent richting de bal. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cruceanu is nu in balbezit. Cruceanu met een sublieme pass. Papa Diane bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón onderschept slim de pass. Savón schiet op doel. Joa bokst de bal weg.

81e minuut.
Mandra rent richting de bal. Mandra geeft een lange en hoge pass. Daar is Casaloldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki draait met de bal, schiet en ... Kouloubrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra geeft de bal voor. Volconov onderschept slim de pass. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki draait met de bal, schiet en ... Kouloubrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Savón is nu in balbezit. Lászka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra begaat een overtreding. Mandra krijgt een gele kaart. Lászka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lászka wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mandra begaat een overtreding. Stanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pisarczyk met een snel genomen vrije trap. Cruceanu kopt de bal weg. Joa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Kordecki rent richting de bal. Kordecki passt de bal met de wreef. Matuszyński rent richting de bal. Matuszyński schiet op doel. Kouloubrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casaloldo rent richting de bal. Kordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. Kouloubrakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 50%, Mazowsze Płock 50%.
Gdyńskie Lwy - Mazowsze Płock 0:2