Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1912 Leszno Gdyńskie Lwy
tak Tactiek Triangle
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 52
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Isierte probeert naar een medespeler te passen. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kocabıyık is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Klungelig pakt Isierte de bal. Isierte passt de bal in één keer door. Daar is Chacana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacana schiet op doel. Firică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Cebola passt de bal zonder na te denken. Mandra rent richting de bal. Mandra passt de bal met de wreef. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. Neag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Mosinzon is nu in balbezit. Isierte verovert de bal door een tackle van achteren. Isierte probeert naar een medespeler te passen. Chacana rent richting de bal. Chacana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Isierte passt de bal in één keer door. Bunikowski probeert naar een medespeler te passen. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen geeft de bal voor. Chacana springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Damen probeert naar een medespeler te passen. Marszał rent richting de bal. Marszał passt de bal met de wreef. Chacana rent richting de bal. Chacana schiet op doel. Joa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Damen neemt de hoekschop. Marszał krijgt zijn hoofd ertegen. Joa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Gdyńskie Lwy 1:0

40e minuut.
Sagur geeft een lange en hoge pass. Papa Diane kopt de bal weg. Bunikowski probeert naar een medespeler te passen. Chacana rent richting de bal. Chacana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaszka verovert de bal door een tackle van achteren. Flaszka passt de bal in één keer door. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Linnas kopt de bal weg. Isierte is nu in balbezit. Isierte passt de bal in één keer door. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Skowroński speelt de bal door. Isierte is nu in balbezit. Isierte passt de bal zonder na te denken. Chacana is nu in balbezit. Chacana haalt uit met een fantastische trap. Joa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 36%, Gdyńskie Lwy 64%.
Polonia 1912 Leszno - Gdyńskie Lwy 1:0

60e minuut.
Gualdino geeft een hoge lob. Daar is Zagaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damen probeert naar een medespeler te passen. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana schiet op doel. Joa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Zagaja geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mandra de bal onder controle te krijgen. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Matuszyński is nu in balbezit. Mosinzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaszka begaat een overtreding. Flaszka krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Damen speelt de bal door. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski passt de bal in één keer door. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana haalt uit met een fantastische trap. Joa bokst de bal weg.

72e minuut.
Klungelig pakt Damen de bal. Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damen krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Inworp. Minasyan komt het veld opgelopen. Anwar komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Anwar geeft de bal voor. Damen met een sublieme pass. Isierte probeert naar een medespeler te passen. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bunikowski passt de bal in één keer door. Damen rent richting de bal. Damen passt de bal met de wreef. Marszał is nu in balbezit. Marszał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan passt de bal in één keer door. Kordecki is nu in balbezit. Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Neag met een harde bal richting middenveld. Damen kopt de bal weg. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chacana rent richting de bal. Chacana met een sublieme pass. Marszał rent richting de bal. Marszał schiet op doel. Joa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1912 Leszno - Gdyńskie Lwy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1912 Leszno 36%, Gdyńskie Lwy 64%.
Polonia 1912 Leszno - Gdyńskie Lwy 2:0