Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci Koksokery
Skrzydlata Tactiek Vda
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen excellent


7e minuut.
Almirón geeft de bal voor. Turewicz probeert naar een medespeler te passen. Bogach kopt de bal weg. Klungelig pakt Place de bal. Place schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jabłonowski is nu in balbezit. Jabłonowski geeft een hoge lob. Place kopt de bal weg. Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sᴄholes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bogach met een sublieme pass. Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Place onderschept slim de pass. Place draait met de bal, schiet en ... Dervas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Koksokery 1:0

14e minuut.
Salik passt de bal met de wreef. Bliudsukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliudsukis passt de bal met de wreef. Campano Hernando probeert de bal met de borst te controleren. Campano Hernando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Butucea rent richting de bal. Butucea geeft de bal voor. Place kopt de bal weg. Daar is Campano Hernando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campano Hernando schiet op doel. Dervas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombíř verovert de bal door een tackle van achteren. Grombíř met een sublieme pass. Salik heeft problemen om de bal te vangen. Salik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bogach kopt de bal weg. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliudsukis begaat een overtreding. Bliudsukis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wiedźmin heeft problemen om de bal te vangen. Stach geeft een lange en hoge pass. Sᴄholes kopt de bal weg. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Place haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Salik passt de bal met de wreef. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucci met een sublieme pass. Salik rent richting de bal. Salik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grombíř geeft een hoge lob. Jabłonowski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martínez Lara zal de hoekschop nemen. Pavasaris maakt een snoekduik en kopt de bal. Turewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jabłonowski geeft de bal voor. Sᴄholes heeft problemen om de bal te vangen. Ilavský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilavský krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Campano Hernando is nu in balbezit. Campano Hernando passt de bal in één keer door. Almirón rent richting de bal. Place onderschept slim de pass. Place haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dervas trapt de bal weg van het doel. Pucci kopt de bal weg. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris schiet op doel. Turewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salik rent richting de bal. Salik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skrzydlaci - Koksokery 1:1

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diţă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 46%, Koksokery 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skrzydlaci - Koksokery 1:1

50e minuut.
Diţă passt de bal in één keer door. Martínez Lara probeert naar een medespeler te passen. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ... Turewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Koksokery 1:2

56e minuut.
Stramowski met een snelle inworp. Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilavský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sᴄholes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Place neemt zijn aanloop. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Diţă rent richting de bal. Bogach onderschept slim de pass. Bogach speelt de bal door. Salik is nu in balbezit. Salik schiet op doel. Turewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bogach kopt de bal weg. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Campano Hernando met een sublieme pass. Place is nu in balbezit. Place draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Diţă speelt de bal door. Grombíř rent richting de bal. Grombíř passt de bal zonder na te denken. Salik is nu in balbezit. Salik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Campano Hernando is nu in balbezit. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Place is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Campano Hernando wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bogach is nu in balbezit. Bogach geeft een lange en hoge pass. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Place draait met de bal, schiet en ... Xuân Thiện probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Martínez Lara rent richting de bal. Martínez Lara geeft een lange en hoge pass. Diţă is nu in balbezit. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turewicz speelt de bal door. Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sᴄholes passt de bal in één keer door. Place is nu in balbezit. Place haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pavasaris onderschept slim de pass. Stach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pavasaris raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavasaris zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Turewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Koksokery 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 51%, Koksokery 49%.
Skrzydlaci - Koksokery 1:3