Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Resovia Park
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 16948
MALTAŃSCY WOJOWINICY Fc.Adidas
nówka Tactiek FCB-6
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Sergiejew verovert de bal door een tackle van achteren. Sergiejew probeert naar een medespeler te passen. Konopiński rent richting de bal. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Brysiak is nu in balbezit. Brysiak geeft een lange en hoge pass. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel. Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Fc.Adidas 1:0

11e minuut.
Bajek geeft een hoge lob. Inworp. Konopiński met de inworp. Chongwen rent richting de bal. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Pałubicki bokst de bal weg. Paal! Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel. Pałubicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Fc.Adidas 1:1

14e minuut.
Ziep geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sergiejew met de inworp. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... Pałubicki bokst de bal weg.

20e minuut.
Mirtsekis speelt de bal door. Konopiński is nu in balbezit. Bajek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konopiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konopiński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
MacFergus passt de bal zonder na te denken. Konopiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajek de bal. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen schiet op doel. Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Raj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kmiecik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kmiecik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pałubicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Fc.Adidas 1:2

33e minuut.
Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew passt de bal met de wreef. Chongwen rent richting de bal. Konopiński is nu in balbezit. Konopiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Konopiński rent richting de bal. Bajek begaat een overtreding. Konopiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen verovert de bal door een tackle van achteren. Chongwen schiet op doel. Pałubicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Konopiński passt de bal zonder na te denken. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew met een sublieme pass. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chongwen is nu in balbezit. Bajek verovert de bal door een tackle van achteren. Raj geeft een hoge lob. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Laska kopt de bal weg. Klungelig pakt Adamczak de bal. Mirtsekis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mirtsekis krijgt een gele kaart. Adamczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Meisingset komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 72%, Fc.Adidas 28%.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Fc.Adidas 1:2

50e minuut.
Sergiejew verovert de bal door een tackle van achteren. Sergiejew passt de bal zonder na te denken. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Fc.Adidas 1:3

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sergiejew neemt de hoekschop. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... Pałubicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

64e minuut.
Mirtsekis speelt de bal door. Sergiejew rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lagrange ... Strafschop! Lagrange krijgt een gele kaart. Sergiejew raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sergiejew kan niet meer verder spelen. Szturc komt het veld opgelopen. Chongwen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Pierniczak onderschept slim de pass. Pierniczak passt de bal zonder na te denken. Adamczak rent richting de bal. Adamczak heeft problemen om de bal te vangen. Adamczak haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki bokst de bal weg. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Fc.Adidas 2:3

67e minuut.
Daar is Kmiecik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Szturc met een sublieme pass. Klungelig pakt Chongwen de bal. Chongwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Adamczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zawidowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ziep geeft de bal voor. Mirtsekis kopt de bal weg. Chongwen probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ziep de bal onder controle te krijgen. Kmiecik rent richting de bal. Pałubicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Fc.Adidas 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 52%, Fc.Adidas 48%.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Fc.Adidas 2:4