Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: GOLDONI Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14254
SPAWSTAL po godzinach RKS Raków Częstochowa
def1-22 Tactiek grom
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 62.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Rudecki is nu in balbezit. Rudecki passt de bal zonder na te denken. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Miąszkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hruşcă met een sublieme pass. Marchena López speelt de bal door. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz schiet op doel. Ślifirczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - RKS Raków Częstochowa 0:1

41e minuut.
Gwalbert geeft de bal voor. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvek rent richting de bal. Miąszkiewicz onderschept slim de pass. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPAWSTAL po godzinach 60%, RKS Raków Częstochowa 40%.
SPAWSTAL po godzinach - RKS Raków Częstochowa 0:1

54e minuut.
Midas onderschept slim de pass. Midas geeft een hoge lob. Dudryk rent richting de bal. Dudryk haalt uit met een fantastische trap. Rozmysł probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Lăpuşte komt het veld opgelopen. De la Rosa met een snelle inworp. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz geeft een hoge lob. Dudryk springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Lăpuşte passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Midas de bal. Midas geeft een lange en hoge pass. Dudryk rent richting de bal. Dudryk schiet op doel. Rozmysł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Világi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchena López met een sublieme pass. Daar is Rudecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudecki geeft de bal voor. Miąszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ślifirczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz passt de bal in één keer door. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Hruşcă geeft de bal voor. Marchena López met een sublieme pass. Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki geeft een hoge lob. Miąszkiewicz springt en kopt de bal. Ślifirczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Miąszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz onderschept slim de pass. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ślifirczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - RKS Raków Częstochowa 0:2

90e minuut.
Lopota geeft een hoge lob. Inworp. Midas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mistrz de bal. Mistrz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPAWSTAL po godzinach 44%, RKS Raków Częstochowa 56%.
SPAWSTAL po godzinach - RKS Raków Częstochowa 0:2