Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żerań FC Kopacze FC
nowa taktyka Tactiek M3c-5-2
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Dulea passt de bal zonder na te denken. Zhongxian speelt de bal door. Herea is nu in balbezit. Herea draait met de bal, schiet en ... Crespí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żerań - FC Kopacze FC 0:1

11e minuut.
Fraser kopt de bal weg. Zhongxian rent richting de bal. Zhongxian passt de bal in één keer door. Przywózki heeft problemen om de bal te vangen. Przywózki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zhongxian rent richting de bal. Zhongxian geeft een lange en hoge pass. MacGowan probeert de bal aan de voet te houden. Fraser rent richting de bal. Fraser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Conte met een snelle inworp. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przywózki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przywózki wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żerań 56%, FC Kopacze FC 44%.
KS Żerań - FC Kopacze FC 0:1

49e minuut.
Mascini speelt de bal door. MacGowan met een sublieme pass. Zhongxian met een sublieme pass. Herea kan de bal niet met de borst controleren. Herea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Akmaz kopt de bal weg. Järvisalo is nu in balbezit. Järvisalo passt de bal in één keer door. George rent richting de bal. George schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Żerań - FC Kopacze FC 1:1

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eastwood zal de hoekschop nemen. Mascini heeft problemen om de bal te vangen. Przywózki is nu in balbezit. Przywózki draait met de bal, schiet en ... Crespí bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Dulea de bal onder controle te krijgen. Järvisalo is nu in balbezit. Met opzet legt Dulea zijn tegenspeler op de grond. Järvisalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corbu wilt de vrije trap nemen. Mohammed Labib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bruvik is nu in balbezit. Bruvik geeft een lange en hoge pass. Danske heeft problemen om de bal te vangen. Järvisalo onderschept slim de pass. Järvisalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mohammed Labib met een harde bal richting middenveld. Tyliński is nu in balbezit. Przywózki begaat een overtreding. Przywózki krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Zhongxian met een sublieme pass. Mascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser verovert de bal door een tackle van achteren. Fraser schiet op doel. Crespí maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żerań - FC Kopacze FC 1:2

66e minuut.
Fraser kopt de bal weg. Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian passt de bal zonder na te denken. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Herea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Corbu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt George de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conte. Conte krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Johnson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parraguéz met een snelle inworp. Przywózki rent richting de bal. Przywózki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zhongxian passt de bal met de wreef. Mascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser verovert de bal door een tackle van achteren. Fraser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żerań - FC Kopacze FC 1:3

83e minuut.
Herea rent richting de bal. Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxian passt de bal zonder na te denken. Daar is Fraser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraser haalt uit met een fantastische trap. Crespí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George haalt uit met een fantastische trap. Mohammed Labib probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żerań - FC Kopacze FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żerań 60%, FC Kopacze FC 40%.
KS Żerań - FC Kopacze FC 2:3