Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY CWKS Penachin
442 Tactiek masło2
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 51.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Daar is Lakwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siontis met een sublieme pass. Daar is Dalí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalí draait met de bal, schiet en ... Nizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Halmos rent richting de bal. Halmos passt de bal zonder na te denken. Dalí is nu in balbezit. Bobkowski geeft een hoge lob. Siontis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dalí kopt de bal weg. Klungelig pakt Maríusson de bal. Maríusson geeft de bal voor. Werle maakt een snoekduik en kopt de bal. Džinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - CWKS Penachin 1:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Fleischmann de bal onder controle te krijgen. Dalí rent richting de bal. Dalí passt de bal met de wreef. Siontis is nu in balbezit. Siontis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Werle geeft een lange en hoge pass. Ritz kopt de bal weg. Azulewicz geeft een hoge lob. Marysek rent richting de bal. Marysek draait met de bal, schiet en ... Džinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Rezek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu met een sublieme pass. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Warmuziński passt de bal zonder na te denken. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Dalí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalí schiet op doel. Nizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golik onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BROWARY - CWKS Penachin 1:1

31e minuut.
Staniszewski rent richting de bal. Staniszewski speelt de bal door. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - CWKS Penachin 2:1

34e minuut.
Mititelu speelt de bal door. Marysek heeft problemen om de bal te vangen. Pleşu maakt een afschuwelijke overtreding. Pleşu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Siontis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siontis passt de bal in één keer door. Staniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniszewski geeft een hoge lob. Marysek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lakwa met de inworp. Staniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniszewski geeft de bal voor. Marysek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - CWKS Penachin 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 42%, CWKS Penachin 58%.
FC BROWARY - CWKS Penachin 3:1

50e minuut.
Pleşu controleert de bal met de borst. Werle speelt de bal door. Maríusson speelt de bal door. Marysek is nu in balbezit. Marysek schiet op doel. Džinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Klungelig pakt Staniszewski de bal. Staniszewski met een sublieme pass. Marysek is nu in balbezit. Marysek draait met de bal, schiet en ... Džinić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mititelu passt de bal met de wreef. Maríusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maríusson geeft een lange en hoge pass. Staniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniszewski draait met de bal, schiet en ... Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek schiet op doel. Džinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

57e minuut.
Bobkowski geeft de bal voor. Dalí probeert de bal met de borst te controleren. Dalí speelt de bal door. Siontis rent richting de bal. Siontis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Fiodorkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rezek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezek passt de bal zonder na te denken. Werle is nu in balbezit. Werle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - CWKS Penachin 4:1

68e minuut.
Kuchen geeft een lange en hoge pass. Mititelu met een sublieme pass. Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek draait met de bal, schiet en ... Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuchen kopt de bal weg. Warmuziński controleert de bal met de borst. Azulewicz speelt de bal door. Werle rent richting de bal. Werle schiet op doel. Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Doeltrap. Popa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ritz probeert naar een medespeler te passen. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal met de wreef. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lakwa geeft de bal voor. Džinić speelt de bal door. Fiodorkiewicz kopt de bal weg. Dalí rent richting de bal. Dalí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 36%, CWKS Penachin 64%.
FC BROWARY - CWKS Penachin 4:1