Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: Hala w Lubianie
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 41921
Sokker Team FC siarkopol
new_5-2-3 Tactiek 433
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 54
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Romaszko geeft een hoge lob. León kopt de bal weg. Gabbiadini probeert de bal aan de voet te houden. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - FC siarkopol 0:1

18e minuut.
Ricardo geeft een hoge lob. Le heeft problemen om de bal te vangen. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - FC siarkopol 0:2

26e minuut.
Mai Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Džuverović rent richting de bal. Džuverović geeft de bal voor. Lamansovas rent richting de bal. Lamansovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kasiarz rent richting de bal. Pasieczny begaat een overtreding. Kasiarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Parada komt bij de bal en schiet. Berghmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - FC siarkopol 0:3

34e minuut.
Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Hoàng passt de bal in één keer door. Ego-Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Lamansovas rent richting de bal. Lamansovas haalt uit met een fantastische trap. Dziuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamansovas rent richting de bal. Lamansovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - FC siarkopol 1:3

38e minuut.
Le probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Krvavac met een snelle inworp. Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Team 54%, FC siarkopol 46%.
Sokker Team - FC siarkopol 1:3

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alogdellis komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pasieczny onderschept slim de pass. Pasieczny met een sublieme pass. Klungelig pakt Džuverović de bal. Mai Hoàng is nu in balbezit. Mai Hoàng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Augelli onderschept slim de pass. Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny speelt de bal door. Džuverović rent richting de bal. Džuverović draait met de bal, schiet en ... Dziuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lamansovas is nu in balbezit. Lamansovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - FC siarkopol 2:3

60e minuut.
Souto komt het veld opgelopen. Vidal komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Mattia komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mattia probeert naar een medespeler te passen. Krvavac is nu in balbezit. Krvavac speelt de bal door. Kasiarz rent richting de bal. Kasiarz schiet op doel. Berghmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kompała komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lamansovas verovert de bal door een tackle van achteren. Lamansovas probeert de bal met de borst te controleren. Lamansovas passt de bal met de wreef. Džuverović bereikt de bal nog maar net als eerste. Džuverović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokker Team - FC siarkopol 3:3

79e minuut.
Maddison passt de bal zonder na te denken. Pasieczny heeft problemen om de bal te vangen. Pasieczny passt de bal in één keer door. Mai Hoàng rent richting de bal. Mai Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mai Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Džuverović verovert de bal door een tackle van achteren. Džuverović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - FC siarkopol 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Team 48%, FC siarkopol 52%.
Sokker Team - FC siarkopol 4:3