Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopacze Fox FC Skałka Jaworzno
Fox442wing Tactiek Naj 1
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten formidable
good Passen good
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Jasina rent richting de bal. Inworp. Siewielec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasina rent richting de bal. Jasina schiet op doel. Paal! Kuźba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Kołpaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerep rent richting de bal. Küfner verovert de bal door een tackle van achteren. Rabenda is nu in balbezit. Rabenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - Skałka Jaworzno 0:1

13e minuut.
Brzydkowski geeft een hoge lob. Inworp. Piwnicki met een snelle inworp. Kołpaczyński is nu in balbezit. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kózka rent richting de bal. Kołpaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Férez. Férez krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pellegrini geeft de bal voor. Roztworowski kopt de bal weg. Daar is Rabenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merits rent richting de bal. Merits haalt uit met een fantastische trap. Kotyrba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Siewielec geeft een lange en hoge pass. Kózka kopt de bal weg. Brachucki kan de bal niet met de borst controleren. Jasina is nu in balbezit. Jasina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kózka passt de bal met de wreef. Pérez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Escamilla geeft de bal voor. Trotti rent richting de bal. Trotti geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Polowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 43%, Skałka Jaworzno 57%.
Kopacze Fox FC - Skałka Jaworzno 0:1

46e minuut.
Soler komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lesz passt de bal zonder na te denken. Polowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Merits bereikt de bal nog maar net als eerste. Merits schiet op doel. Kotyrba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kopacze Fox FC - Skałka Jaworzno 1:1

62e minuut.
Pałkus passt de bal zonder na te denken. Férez geeft de bal voor. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - Skałka Jaworzno 2:1

64e minuut.
Pellegrini heeft problemen om de bal te vangen. Pellegrini passt de bal zonder na te denken. Pérez Escamilla speelt de bal door. Merits bereikt de bal nog maar net als eerste. Merits schiet op doel. Kotyrba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kózka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kołpaczyński de bal. Kołpaczyński kopt de bal weg. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki geeft een lange en hoge pass. Kuźba bokst de bal weg. Jasina is nu in balbezit. Jasina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kopacze Fox FC - Skałka Jaworzno 2:2

76e minuut.
Pérez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Escamilla geeft de bal voor. Daar is Rabenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachucki is nu in balbezit. Brachucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Brachucki passt de bal met de wreef. Pérez Escamilla rent richting de bal. Pérez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Merits rent richting de bal. Merits schiet op doel. Kotyrba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lesz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Czerep onderschept slim de pass. Czerep speelt de bal door. Brzydkowski rent richting de bal. Kołpaczyński onderschept slim de pass. Kołpaczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Férez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pérez Escamilla de bal. Pérez Escamilla geeft een lange en hoge pass. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel. Kotyrba bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 41%, Skałka Jaworzno 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kopacze Fox FC - Skałka Jaworzno 2:2