Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszczelarze Grubiorze
Normal Tactiek Power vol1
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23 gemiddelde waardering 57.1
weak Schieten incredible
weak Passen excellent
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu passt de bal in één keer door. Tiko rent richting de bal. Tiko haalt uit met een fantastische trap. Piłat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:1

4e minuut.
Hovhannisyan passt de bal zonder na te denken. Tiko is nu in balbezit. Klungelig pakt Tiko de bal. Popescu rent richting de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor. Licznierski is nu in balbezit. Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Popescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Tiko rent richting de bal. Tiko haalt uit met een fantastische trap. Rewaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

10e minuut.
Rewaj probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiculiţă zal de hoekschop nemen. Popescu rent richting de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Licznierski kopt de bal weg. Hillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillman passt de bal met de wreef. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko haalt uit met een fantastische trap. Piłat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:3

14e minuut.
Hillman rent richting de bal. Hillman passt de bal in één keer door. Tiko rent richting de bal. Tiko draait met de bal, schiet en ... Piłat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:4

16e minuut.
Ryabushkin kopt de bal weg. Hillman heeft problemen om de bal te vangen. Hillman passt de bal zonder na te denken. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tiko is nu in balbezit. Tiko geeft een hoge lob. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:5

19e minuut.
Argentieri speelt de bal door. Popescu probeert naar een medespeler te passen. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko draait met de bal, schiet en ... Piłat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:6

21e minuut.
Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă geeft een hoge lob. Daar is Szymczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:7

26e minuut.
Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Hillman met een sublieme pass. Tiko rent richting de bal. Tiko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:8

27e minuut.
Kenner geeft de bal voor. Hillman is nu in balbezit. Hillman passt de bal met de wreef. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Popescu schiet op doel. Licznierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hillman kopt de bal weg. Klungelig pakt Popescu de bal. Popescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:9

31e minuut.
Kuprijańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko onderschept slim de pass. Tiko probeert naar een medespeler te passen. Popescu is nu in balbezit. Popescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă geeft een hoge lob. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu draait met de bal, schiet en ... Piłat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:10

34e minuut.
Popescu is nu in balbezit. Popescu passt de bal in één keer door. Tiko is nu in balbezit. Hillman rent richting de bal. Hillman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:11

35e minuut.
Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovhannisyan met een sublieme pass. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillman rent richting de bal. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillman haalt uit met een fantastische trap. Piłat bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiculiţă neemt de hoekschop. Hillman springt en kopt de bal. Piłat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Popescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ryabushkin geeft een lange en hoge pass. Boczek probeert de bal aan de voet te houden. Rewaj is nu in balbezit. Popescu onderschept slim de pass. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:12

45e minuut.
Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillman is nu in balbezit. Hillman met een sublieme pass. Daar is Tiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczelarze 80%, Grubiorze 20%.
Pszczelarze - Grubiorze 0:13

47e minuut.
Daar is Szymczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryabushkin met een sublieme pass. Klungelig pakt Popescu de bal. Popescu geeft de bal voor. Tiko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Argentieri verovert de bal door een tackle van achteren. Argentieri met een sublieme pass. Hillman probeert naar een medespeler te passen. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Popescu rent richting de bal. Popescu geeft een hoge lob. Tiko kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tiko rent richting de bal. Tiko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:14

52e minuut.
Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Tiko kopt de bal weg. Popescu rent richting de bal. Popescu haalt uit met een fantastische trap. Piłat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:15

53e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Ryabushkin geeft een hoge lob. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hillman rent richting de bal. Hillman passt de bal in één keer door. Popescu rent richting de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ... Piłat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:16

55e minuut.
Argentieri met een sublieme pass. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Tiko rent richting de bal. Tiko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:17

59e minuut.
Ryabushkin speelt de bal door. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Argentieri geeft de bal voor. Tiko kopt de bal weg. Popescu is nu in balbezit. Popescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:18

64e minuut.
Żywanowski passt de bal in één keer door. Chiculiţă geeft een hoge lob. Popescu kopt de bal weg. Tiko is nu in balbezit. Tiko schiet op doel. Piłat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Popescu is nu in balbezit. Popescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:19

68e minuut.
Ryabushkin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rewaj de bal. Dziedzina is nu in balbezit. Hillman onderschept slim de pass. Hillman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piłat speelt de bal door. Chiculiţă kopt de bal weg. Tiko is nu in balbezit. Hillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillman schiet op doel. Piłat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piłat trapt de bal weg van het doel. Argentieri kopt de bal weg. Tiko rent richting de bal. Tiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:20

72e minuut.
Chiculiţă geeft een hoge lob. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu passt de bal in één keer door. Tiko heeft problemen om de bal te vangen. Tiko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kenner met een sublieme pass. Ryabushkin is nu in balbezit. Ryabushkin passt de bal zonder na te denken. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Hillman passt de bal in één keer door. Ryabushkin is nu in balbezit. Ryabushkin geeft een hoge lob. Popescu springt en kopt de bal. Piłat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:21

79e minuut.
Popescu is nu in balbezit. Popescu geeft de bal voor. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko haalt uit met een fantastische trap. Piłat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:22

81e minuut.
Argentieri passt de bal zonder na te denken. Ryabushkin met een sublieme pass. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:23

82e minuut.
Hovhannisyan passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Argentieri de bal onder controle te krijgen. Ryabushkin speelt de bal door. Popescu rent richting de bal. Popescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ryabushkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu geeft een hoge lob. Tiko springt en kopt de bal. Piłat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:24

86e minuut.
Ryabushkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryabushkin speelt de bal door. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu geeft een lange en hoge pass. Tiko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ryabushkin neemt de hoekschop. Tiko springt en kopt de bal. Piłat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rewaj de bal. Hillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillman geeft de bal voor. Piłat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tiko is nu in balbezit. Tiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczelarze - Grubiorze 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczelarze 77%, Grubiorze 23%.
Pszczelarze - Grubiorze 0:25