Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blancos Madrid KS Tadzikowo
xxx Tactiek 442
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 53.8
weak Schieten good
poor Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Sawa kopt de bal weg. Costabal heeft problemen om de bal te vangen. Kędziora maakt een afschuwelijke overtreding. Kędziora krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bozděch geeft een lange en hoge pass. Sawa kopt de bal weg. State kan de bal niet met de borst controleren. Susarla is nu in balbezit. Susarla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
State onderschept slim de pass. State geeft een lange en hoge pass. Sawa kopt de bal weg. Susarla bereikt de bal nog maar net als eerste. Susarla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Susarla is nu in balbezit. Susarla haalt uit met een fantastische trap. Sambor probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - KS Tadzikowo 0:1

13e minuut.
Susarla onderschept slim de pass. Sawa is nu in balbezit. Sawa probeert naar een medespeler te passen. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer is nu in balbezit. Enginer geeft de bal voor. Susarla rent richting de bal. Susarla haalt uit met een fantastische trap. Sambor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kędziora kopt de bal weg. Matilla kan de bal niet met de borst controleren. Matilla met een sublieme pass. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Opania kopt de bal weg. Sawa probeert naar een medespeler te passen. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal heeft problemen om de bal te vangen. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Sambor bokst de bal weg. Piec is nu in balbezit. Susarla onderschept slim de pass. Susarla draait met de bal, schiet en ... Paal! Sawa kopt de bal weg. Susarla is nu in balbezit. Susarla schiet op doel. Sambor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is State, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - KS Tadzikowo 0:2

36e minuut.
Łachowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Susarla de bal. Mrożek rent richting de bal. Susarla verovert de bal door een tackle van achteren. Susarla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zeyer trapt de bal weg. Sawa speelt de bal door. Costabal is nu in balbezit. Costabal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Guillon rent richting de bal. Guillon passt de bal met de wreef. Jagodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Susarla onderschept slim de pass. Susarla haalt uit met een fantastische trap. Sambor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mulţescu speelt de bal door. Sangroniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangroniz geeft de bal voor. Costabal rent richting de bal. Costabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - KS Tadzikowo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Madrid 76%, KS Tadzikowo 24%.
Blancos Madrid - KS Tadzikowo 0:3

61e minuut.
Susarla is nu in balbezit. State rent richting de bal. Susarla onderschept slim de pass. Susarla haalt uit met een fantastische trap. Sambor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - KS Tadzikowo 0:4

65e minuut.
Piec is nu in balbezit. Piec geeft de bal voor. Daar is Kędziora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Sambor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Misarko komt het veld opgelopen. Zeyer met een harde bal richting middenveld. Enginer kopt de bal weg. Costabal is nu in balbezit. Costabal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Costabal rent richting de bal. Costabal schiet op doel. Na een snelle pass probeert State de bal onder controle te krijgen. Enginer rent richting de bal. Enginer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sambor trapt de bal weg van het doel. Sawa kopt de bal weg. Piec heeft problemen om de bal te vangen. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Sawa de bal. Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilla met een sublieme pass. Costabal is nu in balbezit. Costabal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
State is nu in balbezit. Costabal onderschept slim de pass. Costabal speelt de bal door. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal passt de bal in één keer door. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel. Sambor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - KS Tadzikowo 0:5

87e minuut.
Misarko rent richting de bal. Bozděch verovert de bal door een tackle van achteren. Bozděch probeert naar een medespeler te passen. Costabal is nu in balbezit. Costabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - KS Tadzikowo 0:6

89e minuut.
Enginer speelt de bal door. Costabal rent richting de bal. Costabal met een sublieme pass. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sambor met een harde bal richting middenveld. Sawa kopt de bal weg. Piec heeft problemen om de bal te vangen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - KS Tadzikowo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Madrid 75%, KS Tadzikowo 25%.
Blancos Madrid - KS Tadzikowo 0:7