Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bolemin FC Pipitungi
AFERA 222222 Tactiek xxxyA
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Završki geeft een hoge lob. Tunalıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Leone is nu in balbezit. Tunalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalıoğlu geeft de bal voor. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vergani speelt de bal door. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko met een sublieme pass. Vigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigano schiet op doel. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agăt rent richting de bal. Agăt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - FC Pipitungi 0:1

26e minuut.
Colauti passt de bal in één keer door. Sugrañes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugrañes geeft de bal voor. Guseinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Colauti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bolemin - FC Pipitungi 1:1

33e minuut.
Bagiński probeert naar een medespeler te passen. Powieczko rent richting de bal. Powieczko passt de bal zonder na te denken. Vigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

38e minuut.
Vergani passt de bal in één keer door. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes geeft de bal voor. Agăt heeft problemen om de bal te vangen. Agăt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lisztes probeert naar een medespeler te passen. Agăt heeft problemen om de bal te vangen. Domingues rent richting de bal. Agăt onderschept slim de pass. Agăt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vergani speelt de bal door. Lisztes is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisztes met een snelle inworp. Agăt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 60%, FC Pipitungi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bolemin - FC Pipitungi 1:1

46e minuut.
Vergani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bagiński de bal. Bagiński speelt de bal door. Powieczko speelt de bal door. Agăt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - FC Pipitungi 1:2

51e minuut.
Inworp. Kikowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bagiński is nu in balbezit. Hruštička tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagiński met een snel genomen vrije trap. Sugrañes kopt de bal weg. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fordamski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Raczkowski komt het veld opgelopen. Zlatkovič komt het veld opgelopen. Vergani met de inworp. Lisztes rent richting de bal. Lisztes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Peynircioğlu speelt de bal door. Garrido Canales is nu in balbezit. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski draait met de bal, schiet en ... Guseinov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Guseinov trapt de bal weg. Agăt is nu in balbezit. Raczkowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Raczkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Agăt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vergani met een snel genomen vrije trap. Lisztes rent richting de bal. Lisztes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vergani rent richting de bal. Vergani passt de bal in één keer door. Daar is Lisztes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisztes geeft een lange en hoge pass. Vigano krijgt zijn hoofd ertegen. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Lisztes is nu in balbezit. Lisztes passt de bal met de wreef. Vergani speelt de bal door. Vigano rent richting de bal. Vigano schiet op doel. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Vergani probeert naar een medespeler te passen. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes geeft een hoge lob. Vigano krijgt zijn hoofd ertegen. Parzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - FC Pipitungi 1:3

84e minuut.
Garrido Canales passt de bal met de wreef. Hruštička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička probeert naar een medespeler te passen. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Guseinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Domingues speelt de bal door. Garrido Canales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tunalıoğlu. Tunalıoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 55%, FC Pipitungi 45%.
FC Bolemin - FC Pipitungi 1:3