Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: Legendarni Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 25092
Legendarni Top Team Gru
Ulepszona 5-3-2 Tactiek top
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Steinebach rent richting de bal. Buresch onderschept slim de pass. Leik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buresch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buresch kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Top Team Gru 0:1

6e minuut.
Bogieł passt de bal met de wreef. Huck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśny maakt een afschuwelijke overtreding. Kwaśny krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kwaśny onderschept slim de pass. Kwaśny geeft de bal voor. Gontier kopt de bal weg. Rybnik rent richting de bal. Rybnik schiet op doel. Karpów probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Palietis speelt de bal door. Daar is Gontier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontier verovert de bal door een tackle van achteren. Gontier draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Kwaśny verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśny geeft de bal voor. Rybnik rent richting de bal. Rybnik schiet op doel. Karpów maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legendarni - Top Team Gru 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 57%, Top Team Gru 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legendarni - Top Team Gru 1:1

46e minuut.
Spasov probeert naar een medespeler te passen. Marius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybnik. Rybnik krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Marius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bertaina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spasov kopt de bal weg. Huck is nu in balbezit. Huck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni - Top Team Gru 1:2

54e minuut.
Ruiz Fernández met een sublieme pass. Rybnik heeft problemen om de bal te vangen. Deaconescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deaconescu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Sztorc probeert de bal met de borst te controleren. Buresch is nu in balbezit. Buresch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sztorc de bal onder controle te krijgen. Dozzell probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

73e minuut.
Skiba speelt de bal door. Spasov is nu in balbezit. Kwaśny begaat een overtreding. Spasov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buresch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jacob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacob passt de bal in één keer door. Daar is Ruiz Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Fernández speelt de bal door. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Spasov kopt de bal weg. Marius is nu in balbezit. Marius geeft de bal voor. Buresch maakt een snoekduik en kopt de bal. Spasov maakt een snoekduik en kopt de bal. Dozzell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni 58%, Top Team Gru 42%.
Legendarni - Top Team Gru 1:2