Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M.L.K.S Pilica Koniecpol MKS GKS 1962 Jastrzębie
inpraa Tactiek nowoczesna
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 62.5
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Şamilsoy geeft de bal voor. Fox probeert naar een medespeler te passen. Grzyb kopt de bal weg. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. Raszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Wziątka geeft een lange en hoge pass. Van Hal rent richting de bal. Stawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stawski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Filogamo verovert de bal door een tackle van achteren. Filogamo geeft een hoge lob. Ghiţă kopt de bal weg. Şamilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Şamilsoy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tătaru heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru geeft een lange en hoge pass. Berny controleert de bal met de borst. Van Hal rent richting de bal. Van Hal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tătaru passt de bal in één keer door. Podetti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biegajski. Biegajski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Stawski geeft de bal voor. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb passt de bal met de wreef. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Haug is nu in balbezit. Haug geeft een hoge lob. Inworp. Karamon met de inworp. Grzyb geeft een hoge lob. Raszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Van Hal rent richting de bal. Van Hal speelt de bal door. Slak rent richting de bal. Slak draait met de bal, schiet en ... Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.L.K.S Pilica Koniecpol 53%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 47%.
M.L.K.S Pilica Koniecpol - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:1

46e minuut.
Van Hal speelt de bal door. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru geeft een hoge lob. Slak is nu in balbezit. Slak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă geeft een hoge lob. Berny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Filogamo onderschept slim de pass. Filogamo passt de bal met de wreef. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Muziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muziek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Raszkiewicz trapt de bal weg van het doel. Tătaru rent richting de bal. Tătaru geeft de bal voor. Van Hal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:2

60e minuut.
Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb geeft een lange en hoge pass. Haug probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Efthimiou de bal. Efthimiou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Slak is nu in balbezit. Karamon is nu in balbezit. Slak begaat een overtreding. Slak krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Berny heeft problemen om de bal te vangen. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Berny verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hal verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hal draait met de bal, schiet en ... Fox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Fox trapt de bal weg. Haug heeft problemen om de bal te vangen. Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Biegajski geeft een hoge lob. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek passt de bal met de wreef. Efthimiou is nu in balbezit. Efthimiou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:2

78e minuut.
Podetti heeft problemen om de bal te vangen. Biegajski met een sublieme pass. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. Raszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - MKS GKS 1962 Jastrzębie 2:2

80e minuut.
Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filogamo. Tătaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Tătaru met een snel genomen vrije trap. Daar is Slak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slak geeft de bal voor. Fox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Muziek kopt de bal weg. Grzyb rent richting de bal. Grzyb passt de bal in één keer door. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chrapowicki geeft een hoge lob. Endekov kopt de bal weg. Wziątka probeert de bal aan de voet te houden. Efthimiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiou schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - MKS GKS 1962 Jastrzębie 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.L.K.S Pilica Koniecpol 54%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 46%.
M.L.K.S Pilica Koniecpol - MKS GKS 1962 Jastrzębie 3:2