Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Transformator CYK CYK Cykadelia M.L.K.S Pilica Koniecpol
tt Tactiek inpraa
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Biegajski passt de bal zonder na te denken. Stawski rent richting de bal. Stawski speelt de bal door. Biegajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Stopczyński onderschept slim de pass. Stopczyński probeert naar een medespeler te passen. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... Fox probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Kocur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubowicz rent richting de bal. Kubowicz speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Grzyb passt de bal zonder na te denken. Efthimiou is nu in balbezit. Wiśnicki maakt een afschuwelijke overtreding. Wiśnicki krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Stopczyński rent richting de bal. Biegajski onderschept slim de pass. Biegajski passt de bal in één keer door. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Karamon rent richting de bal. Kubowicz onderschept slim de pass. Kubowicz geeft een lange en hoge pass. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Kubowicz de bal. Kubowicz geeft de bal voor. Endekov onderschept slim de pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transformator CYK CYK Cykadelia 58%, M.L.K.S Pilica Koniecpol 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Transformator CYK CYK Cykadelia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:0

53e minuut.
Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski passt de bal in één keer door. Efthimiou rent richting de bal. Efthimiou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:1

59e minuut.
Gradkowski passt de bal zonder na te denken. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb passt de bal met de wreef. Daar is Muziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stawski met een snelle inworp. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski geeft een hoge lob. Muziek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wach komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Grzyb met een sublieme pass. Perurena is nu in balbezit. Muziek verovert de bal door een tackle van achteren. Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gradkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gradkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perurena de bal. Muziek verovert de bal door een tackle van achteren. Muziek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transformator CYK CYK Cykadelia 74%, M.L.K.S Pilica Koniecpol 26%.
Transformator CYK CYK Cykadelia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:3