Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Władcy Północy Pozytywni
k Tactiek 1433
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru met een sublieme pass. Nicodin is nu in balbezit. Nicodin geeft de bal voor. Okno springt en kopt de bal. Paal!

18e minuut.
Nikšić met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Sobiech de bal onder controle te krijgen. Wilches rent richting de bal. Wilches draait met de bal, schiet en ... Spadoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Pozytywni 1:0

20e minuut.
Firică geeft een lange en hoge pass. Piedra kopt de bal weg. Anapliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anapliotis geeft de bal voor. Okno krijgt zijn hoofd ertegen. Gmoch bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru begaat een overtreding. Sobiech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciuni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wilches krijgt zijn hoofd ertegen. Spadoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ciuni heeft problemen om de bal te vangen. Ciuni passt de bal in één keer door. Nikšić rent richting de bal. Nikšić geeft de bal voor. Wilches krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Sobiech de bal. Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barseghyan probeert naar een medespeler te passen. Skrzat rent richting de bal. Skrzat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piwoński komt het veld opgelopen. Diamandopol komt het veld opgelopen. Smołkowicz komt het veld opgelopen. Rogina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Władcy Północy 58%, Pozytywni 42%.
Lechia Władcy Północy - Pozytywni 1:0

54e minuut.
Piwoński passt de bal met de wreef. Anapliotis geeft de bal voor. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel. Gmoch probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Smołkowicz met een sublieme pass. Daar is Okno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel. Paal!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Barseghyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barseghyan geeft een hoge lob. Okno springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Smołkowicz speelt de bal door. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piedra. Piedra krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Anapliotis geeft een lange en hoge pass. Okno kan de bal niet met de borst controleren. Kułaga rent richting de bal. Diamandopol onderschept slim de pass. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia Władcy Północy - Pozytywni 1:1

61e minuut.
Smołkowicz rent richting de bal. Smołkowicz passt de bal zonder na te denken. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Gmoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Pozytywni 1:2

65e minuut.
Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru speelt de bal door. Rogina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogina geeft een hoge lob. Okno krijgt zijn hoofd ertegen. Gmoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Gmoch trapt de bal weg van het doel. Nikšić speelt de bal door. Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech schiet op doel. Spadoni bokst de bal weg.

78e minuut.
Spadoni probeert naar een medespeler te passen. Smołkowicz kopt de bal weg. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. Gmoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Pozytywni 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Władcy Północy 62%, Pozytywni 38%.
Lechia Władcy Północy - Pozytywni 1:3