Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSW Południowi (L)egioniści RTS JUVE
?!? Tactiek JUVE
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 61.4
solide Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Chía rent richting de bal. Chía speelt de bal door. Maerki is nu in balbezit. Maerki geeft een hoge lob. Dotsch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere geeft de bal voor. Dotsch is nu in balbezit. Dotsch schiet op doel. Boa Noite werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Tłusty probeert naar een medespeler te passen. Nuevo is nu in balbezit. Tłusty rent richting de bal. Nuevo rent richting de bal. Nuevo schiet op doel. Bigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Odrowąż geeft een hoge lob. Augustyniak heeft problemen om de bal te vangen. Nuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuevo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - RTS JUVE 0:1

17e minuut.
Matosas met een snelle inworp. Maerki is nu in balbezit. Maerki met een sublieme pass. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotsch draait met de bal, schiet en ... Boa Noite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Chía onderschept slim de pass. Chía speelt de bal door. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuevo is nu in balbezit. Nuevo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Jendrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty speelt de bal door. Nuevo rent richting de bal. Nuevo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cottini passt de bal zonder na te denken. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty passt de bal in één keer door. Nuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuevo draait met de bal, schiet en ... Bigan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cottini controleert de bal met de borst. Odrowąż speelt de bal door. Daar is Nuevo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuevo draait met de bal, schiet en ... Andrikopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Bigan bokst de bal weg.

39e minuut.
Nuevo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chía de bal. Tordai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuevo onderschept slim de pass. Nuevo schiet op doel. Bigan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 60%, RTS JUVE 40%.
OSW Południowi (L)egioniści - RTS JUVE 0:1

52e minuut.
Nuevo is nu in balbezit. Nuevo passt de bal in één keer door. Augustyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty verovert de bal door een tackle van achteren. Tłusty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Bigan trapt de bal weg van het doel. Cottini kopt de bal weg. Nuevo rent richting de bal. Nuevo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cottini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Odrowąż de bal. Odrowąż speelt de bal door. Nuevo rent richting de bal. Nuevo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cottini is nu in balbezit. Cottini passt de bal zonder na te denken. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż geeft een hoge lob. Tłusty springt en kopt de bal. Bigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini met een sublieme pass. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - RTS JUVE 0:2

84e minuut.
Cottini is nu in balbezit. Tordai met een sublieme pass. Maerki met een sublieme pass. Dotsch is nu in balbezit. Dotsch haalt uit met een fantastische trap. Boa Noite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boa Noite speelt de bal door. Tłusty kopt de bal weg. Nuevo is nu in balbezit. Nuevo haalt uit met een fantastische trap. Bigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Tłusty de bal. Nuevo rent richting de bal. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty draait met de bal, schiet en ... Bigan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - RTS JUVE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 68%, RTS JUVE 32%.
OSW Południowi (L)egioniści - RTS JUVE 0:3