Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vollon de Club POLONIA ŁAZISKA
Liga V Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Ostwald passt de bal zonder na te denken. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski begaat een overtreding. Krzyżanowski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Vĩnh Thế passt de bal zonder na te denken. Qafarov is nu in balbezit. Qafarov passt de bal met de wreef. El Haroun rent richting de bal. El Haroun geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Yıldız is nu in balbezit. Yıldız speelt de bal door. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - POLONIA ŁAZISKA 0:1

8e minuut.
Vĩnh Thế onderschept slim de pass. Vĩnh Thế met een sublieme pass. Yıldız is nu in balbezit. Yıldız geeft een lange en hoge pass. Molteberg springt en kopt de bal. Tepavčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Maji heeft problemen om de bal te vangen. Vĩnh Thế bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maji. Maji krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik geeft de bal voor. Podbipięta is nu in balbezit. Szarynski verovert de bal door een tackle van achteren. El Haroun geeft de bal voor. Varnavas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vollon de Club 56%, POLONIA ŁAZISKA 44%.
Vollon de Club - POLONIA ŁAZISKA 0:1

46e minuut.
Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka geeft een lange en hoge pass. Inworp. El Haroun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostwald geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doruch kopt de bal weg. Qafarov speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Akgün de bal onder controle te krijgen. Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem draait met de bal, schiet en ... Varnavas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Inworp. Qafarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarapik is nu in balbezit. Sarapik geeft de bal voor. Unhjem kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ostwald passt de bal met de wreef. Unhjem rent richting de bal. Rodríguez de Moya probeert naar een medespeler te passen. Unhjem is nu in balbezit. Unhjem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Vĩnh Thế bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostwald verovert de bal door een tackle van achteren. Ostwald passt de bal in één keer door. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Maji passt de bal met de wreef. Szarynski is nu in balbezit. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski onderschept slim de pass. Szarynski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vĩnh Thế bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Thế passt de bal met de wreef. Molteberg rent richting de bal. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Tepavčević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - POLONIA ŁAZISKA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vollon de Club 44%, POLONIA ŁAZISKA 56%.
Vollon de Club - POLONIA ŁAZISKA 0:2