Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: lamusy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 27588
lamusy Black&White
moja1 Tactiek sk-
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
56.6 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
de España met een sublieme pass. Iacomi rent richting de bal. Doseděl begaat een overtreding. Iacomi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Iacomi kan niet meer verder spelen. Senko komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen passt de bal met de wreef. Giaimo rent richting de bal. Giaimo geeft de bal voor. Kiersgaard maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Salmistu passt de bal met de wreef. Teaero rent richting de bal. Teaero geeft de bal voor. Senko rent richting de bal. Senko draait met de bal, schiet en ... Ucraniano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Teaero geeft een lange en hoge pass. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Diovouniotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diovouniotis krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Salmistu speelt de bal door. Teaero rent richting de bal. Teaero passt de bal met de wreef. Vicente is nu in balbezit. Vicente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Skoczeń heeft problemen om de bal te vangen. Teaero geeft een lange en hoge pass. Diovouniotis rent richting de bal. Senko onderschept slim de pass. Senko schiet op doel. Ucraniano bokst de bal weg. Vicente rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 54%, Black&White 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lamusy - Black&White 0:0

49e minuut.
Giaimo is nu in balbezit. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen met een sublieme pass. Józefiak rent richting de bal. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Burke bokst de bal weg.

52e minuut.
Salmistu geeft een lange en hoge pass. Doseděl speelt de bal door. Klungelig pakt Giaimo de bal. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente haalt uit met een fantastische trap. Ucraniano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Yahi neemt vlug de vrije trap. Józefiak kopt de bal weg. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Black&White 1:0

63e minuut.
de España met de inworp. Teaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Teaero probeert naar een medespeler te passen. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Törmälehto komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walendziuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 49%, Black&White 51%.
lamusy - Black&White 1:0