Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsuk_SQUAD kibicbarcelony
532 Tactiek zw1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 39.1
average Schieten adequate
average Passen solid
weak Verdedigen average


1e minuut.
Podbipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytomirski rent richting de bal. Met opzet legt Podbipięta zijn tegenspeler op de grond. Podbipięta krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Żytomirski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Czerkas de bal onder controle te krijgen. Jopek is nu in balbezit. Szalewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szalewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec passt de bal met de wreef. Ruczyński is nu in balbezit. Listewski onderschept slim de pass. Listewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marzec is nu in balbezit. Marzec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - kibicbarcelony 1:0

27e minuut.
Żytomirski is nu in balbezit. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żytomirski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Prodan de bal onder controle te krijgen. Klama rent richting de bal. Prodan begaat een overtreding. Prodan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Białgoń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Listewski rent richting de bal. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec schiet op doel. Ruczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - kibicbarcelony 2:0

35e minuut.
Daar is Szalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żytomirski rent richting de bal. Met opzet legt Agioritis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Agioritis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Agioritis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Żytomirski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazowiecki met een snel genomen vrije trap. Ben Arfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 54%, kibicbarcelony 46%.
Borsuk_SQUAD - kibicbarcelony 2:0

55e minuut.
Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz draait met de bal, schiet en ... Czerkas probeert de bal aan de voet te houden. Prodan geeft een lange en hoge pass. Żytomirski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - kibicbarcelony 2:1

66e minuut.
Żytomirski passt de bal zonder na te denken. Dittman is nu in balbezit. Dittman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szalewicz de bal. Szalewicz draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa bokst de bal weg.

71e minuut.
Daar is Szalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żytomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czerkas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borsuk_SQUAD - kibicbarcelony 2:2

73e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan met een sublieme pass. Czerkas is nu in balbezit. Żytomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żytomirski draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 64%, kibicbarcelony 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borsuk_SQUAD - kibicbarcelony 2:2