Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Jelenia Góra HKS Hutnik 1957
klasyk Tactiek 442
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Lombrea is nu in balbezit. Lombrea passt de bal zonder na te denken. Česák probeert naar een medespeler te passen. Zduniec rent richting de bal. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lucke verovert de bal door een tackle van achteren. Lucke speelt de bal door. Fyseros is nu in balbezit. Paukszt onderschept slim de pass. Paukszt geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Trojanovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Petrényi verovert de bal door een tackle van achteren. Petrényi met een sublieme pass. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Petrényi probeert naar een medespeler te passen. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää probeert naar een medespeler te passen. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Regente de bal. Regente passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. Iriondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jelenia Góra - HKS Hutnik 1957 1:0

28e minuut.
Paukszt is nu in balbezit. Lombrea rent richting de bal. Paukszt onderschept slim de pass. Paukszt geeft een lange en hoge pass. Regente maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Windarto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Windarto passt de bal met de wreef. Angelescu probeert naar een medespeler te passen. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jelenia Góra - HKS Hutnik 1957 2:0

42e minuut.
Torbensen rent richting de bal. Torbensen passt de bal met de wreef. Paukszt speelt de bal door. Klungelig pakt Maldonado de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Iriondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kallionpää passt de bal in één keer door. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Förderer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Förderer krijgt een gele kaart. Zduniec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cavalluzzi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jelenia Góra 53%, HKS Hutnik 1957 47%.
KS Jelenia Góra - HKS Hutnik 1957 2:0

46e minuut.
Ciuchta komt het veld opgelopen. Jyrkiäinen komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ciuchta is nu in balbezit. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchta geeft de bal voor. Regente maakt een snoekduik en kopt de bal. Iriondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Zduniec is nu in balbezit. Česák is nu in balbezit. Česák probeert naar een medespeler te passen. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Förderer probeert naar een medespeler te passen. Jyrkiäinen speelt de bal door. Paukszt geeft een lange en hoge pass. Regente bereikt de bal nog maar net als eerste. Regente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jelenia Góra - HKS Hutnik 1957 3:0

65e minuut.
Lombrea rent richting de bal. Lombrea passt de bal in één keer door. Česák probeert naar een medespeler te passen. Zduniec rent richting de bal. Zduniec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jelenia Góra - HKS Hutnik 1957 3:1

74e minuut.
Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jyrkiäinen. Kallionpää raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavalluzzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zduniec maakt een snoekduik en kopt de bal. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Inworp. Fresco komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Fresco kopt de bal weg. Regente is nu in balbezit. Kopanina begaat een overtreding. Kopanina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jelenia Góra 53%, HKS Hutnik 1957 47%.
KS Jelenia Góra - HKS Hutnik 1957 3:1