Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomanistiDallaPolonia Saxon Team
433_Kijop Tactiek 442_T
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten good
average Passen solid
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Ziemiańczyk passt de bal zonder na te denken. Stehno is nu in balbezit. Stehno probeert naar een medespeler te passen. Kiciak is nu in balbezit. Kiciak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stehno rent richting de bal. Stehno met een sublieme pass. Kiciak is nu in balbezit. Kiciak draait met de bal, schiet en ... Kotyrba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomanistiDallaPolonia - Saxon Team 0:1

23e minuut.
Bukowiec probeert de bal aan de voet te houden. Wihatmoko rent richting de bal. Rogala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogala krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekki speelt de bal door. Ziemiańczyk probeert naar een medespeler te passen. Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak schiet op doel. Kotyrba bokst de bal weg.

34e minuut.
Cámara Rey geeft de bal voor. Sabov met een sublieme pass. Ziemiańczyk met een sublieme pass. Kiciak rent richting de bal. Kiciak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szafor kopt de bal weg. Davini is nu in balbezit. Ziemiańczyk met een sublieme pass. Kiciak rent richting de bal. Kiciak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomanistiDallaPolonia 64%, Saxon Team 36%.
RomanistiDallaPolonia - Saxon Team 0:1

60e minuut.
Sabov met een sublieme pass. Stehno is nu in balbezit. Stehno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kiciak de bal. Kiciak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Ećimović de bal. Kiciak is nu in balbezit. Ziemiańczyk speelt de bal door. Stehno is nu in balbezit. Stehno geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kekki probeert naar een medespeler te passen. Cámara Rey rent richting de bal. Cámara Rey passt de bal met de wreef. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RomanistiDallaPolonia - Saxon Team 1:1

74e minuut.
Stehno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kiciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiańczyk geeft een hoge lob. Davini springt en kopt de bal. Kotyrba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kekki passt de bal in één keer door. Stehno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehno passt de bal zonder na te denken. Daar is Kiciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiciak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stehno geeft een hoge lob. Czaplewski heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiańczyk probeert naar een medespeler te passen. Kiciak rent richting de bal. Kiciak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Davini is nu in balbezit. Davini schiet op doel. Kotyrba speelt de bal door. Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorović geeft een lange en hoge pass. Tyczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kekki geeft een lange en hoge pass. Kiciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ećimović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ećimović krijgt een gele kaart. Kiciak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Davini neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
RomanistiDallaPolonia - Saxon Team 1:2

89e minuut.
Vienne speelt de bal door. Wihatmoko rent richting de bal. Stehno onderschept slim de pass. Stehno geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomanistiDallaPolonia 69%, Saxon Team 31%.
RomanistiDallaPolonia - Saxon Team 1:2