Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Klatka Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30432
KSW Płock Sokersy Mysłowice
bez winga Tactiek sokers
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
45.7 gemiddelde waardering 46.2
good Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Beiming trapt de bal weg van het doel. Gauthier kopt de bal weg. Hong Lim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Legetla is nu in balbezit. Legetla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Abana geeft een hoge lob. Hong Lim kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Borelli de bal onder controle te krijgen. Legetla bereikt de bal nog maar net als eerste. Legetla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Gomero speelt de bal door. Hong Lim rent richting de bal. Hong Lim draait met de bal, schiet en ... Für probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSW Płock - Sokersy Mysłowice 0:1

30e minuut.
Pangaré geeft een lange en hoge pass. Daar is Abana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KSW Płock - Sokersy Mysłowice 1:1

33e minuut.
Rózsa is nu in balbezit. Rózsa passt de bal zonder na te denken. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu verovert de bal door een tackle van achteren. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Martinotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Cichowlas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luff is nu in balbezit. Schwarzbach verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzbach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klich is nu in balbezit. Klich geeft een lange en hoge pass. Gomero met een sublieme pass. Legetla bereikt de bal nog maar net als eerste. Legetla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSW Płock 53%, Sokersy Mysłowice 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSW Płock - Sokersy Mysłowice 1:1

54e minuut.
Man onderschept slim de pass. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hickmann krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rózsa rent richting de bal. Rózsa met een sublieme pass. Schwarzbach is nu in balbezit. Schwarzbach haalt uit met een fantastische trap. Martinotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Man passt de bal zonder na te denken. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa speelt de bal door. Klungelig pakt Arzu de bal. Arzu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Arzu de bal onder controle te krijgen. Hickmann is nu in balbezit. Ziętek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziętek krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Gauthier probeert naar een medespeler te passen. Erez heeft problemen om de bal te vangen. Erez speelt de bal door. Gomero is nu in balbezit. Gomero haalt uit met een fantastische trap. Beiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSW Płock 50%, Sokersy Mysłowice 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSW Płock - Sokersy Mysłowice 1:1