Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: AC Pilan Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23103
AC Pilan FC Zacier
Main Tactiek Arcade2021
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Tyson passt de bal met de wreef. Marx rent richting de bal. Marx passt de bal in één keer door. Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kramarczyk kopt de bal weg. Capixaba rent richting de bal. Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba verovert de bal door een tackle van achteren. Capixaba draait met de bal, schiet en ... Raschle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Marx passt de bal met de wreef. Poeta is nu in balbezit. Presser onderschept slim de pass. Presser draait met de bal, schiet en ... Van Asselberghs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - FC Zacier 0:1

16e minuut.
Tyson onderschept slim de pass. Tyson passt de bal zonder na te denken. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser verovert de bal door een tackle van achteren. Presser schiet op doel. Van Asselberghs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Presser rent richting de bal. Presser haalt uit met een fantastische trap. Van Asselberghs bokst de bal weg. Tyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirne verovert de bal door een tackle van achteren. Beirne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - FC Zacier 0:2

28e minuut.
Inworp. Marbach met de inworp. Marx is nu in balbezit. Marx geeft een lange en hoge pass. Beirne krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx probeert naar een medespeler te passen. Crotti rent richting de bal. Beirne verovert de bal door een tackle van achteren. Beirne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pilan 59%, FC Zacier 41%.
AC Pilan - FC Zacier 0:2

46e minuut.
Podgórzak komt het veld opgelopen. Talian komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach onderschept slim de pass. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft de bal voor. Presser springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Beirne is nu in balbezit. Meier begaat een overtreding. Beirne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lema zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Presser rent richting de bal. Presser haalt uit met een fantastische trap. Van Asselberghs maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Presser springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - FC Zacier 0:3

61e minuut.
Marbach onderschept slim de pass. Żeleński verovert de bal door een tackle van achteren. Żeleński passt de bal in één keer door. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Meier rent richting de bal. Meier passt de bal in één keer door. Deeney is nu in balbezit. Podgórzak onderschept slim de pass. Podgórzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Askin onderschept slim de pass. Askin geeft een lange en hoge pass. Presser is nu in balbezit. Presser haalt uit met een fantastische trap. Van Asselberghs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pilan 49%, FC Zacier 51%.
AC Pilan - FC Zacier 0:3