Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wisła frysztak Sos Andaluzyjski
utrzymanie 1 Tactiek Sos
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Buitenspel voor Quispe. Goede buitenspelval van de verdediging. Myga neemt vlug de vrije trap. Harnaś kopt de bal weg. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Degrasiński geeft een hoge lob. Hermundsson kopt de bal weg. Kirienko speelt de bal door. Quispe rent richting de bal. Quispe draait met de bal, schiet en ... Almeida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Cecchetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gawryś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marynarz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maltez kopt de bal weg. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Van de Gehuchte probeert naar een medespeler te passen. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cecchetti geeft een hoge lob. Degrasiński rent richting de bal. Degrasiński geeft de bal voor. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ferretti Rigati met een sublieme pass. Quispe heeft problemen om de bal te vangen. Quispe passt de bal zonder na te denken. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson draait met de bal, schiet en ... Almeida bokst de bal weg.

23e minuut.
Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Degrasiński met de inworp. Hermundsson geeft de bal voor. Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Szalony speelt de bal door. Cecchetti is nu in balbezit. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś schiet op doel. Jordán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Szalony rent richting de bal. Degrasiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szalony raakt geblesseerd tijdens het duel. Szalony zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Marynarz met de inworp. Harnaś speelt de bal door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Jordán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Zénier heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zénier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marynarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szalony met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 51%, Sos Andaluzyjski 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wisła frysztak - Sos Andaluzyjski 0:0

46e minuut.
Jurík komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ferretti Rigati passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Degrasiński de bal. Degrasiński met een sublieme pass. Kirienko is nu in balbezit. Kirienko draait met de bal, schiet en ... Almeida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jurík is nu in balbezit. Jurík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zénier rent richting de bal. Zénier speelt de bal door. Degrasiński speelt de bal door. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 36%, Sos Andaluzyjski 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wisła frysztak - Sos Andaluzyjski 0:0