Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grubson MILWALL
Gruu off Tactiek mil
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 53.4
excellent Schieten solid
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Stojković met een sublieme pass. Ðinović rent richting de bal. Ðinović met een sublieme pass. Klungelig pakt Apaydın de bal. Apaydın schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gribusts rent richting de bal. Gribusts passt de bal met de wreef. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Kalus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - MILWALL 1:0

20e minuut.
Ðinović speelt de bal door. Stojković geeft een lange en hoge pass. Ielcean kopt de bal weg. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zunge geeft de bal voor. Stojković geeft de bal voor. Magri kopt de bal weg. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - MILWALL 2:0

28e minuut.
Ðinović rent richting de bal. Ðinović geeft een lange en hoge pass. Ielcean heeft problemen om de bal te vangen. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın schiet op doel. Kalus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Yarəliyev passt de bal in één keer door. Özal rent richting de bal. Özal probeert naar een medespeler te passen. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski draait met de bal, schiet en ... Mustafazadə bokst de bal weg.

35e minuut.
Stojković verovert de bal door een tackle van achteren. Stojković passt de bal in één keer door. Yaacob is nu in balbezit. Yaacob geeft een lange en hoge pass. Magri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stojković onderschept slim de pass. Stojković speelt de bal door. Gribusts probeert naar een medespeler te passen. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Kalus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 42%, MILWALL 58%.
FC Grubson - MILWALL 2:0

54e minuut.
Magri is nu in balbezit. Magri passt de bal zonder na te denken. Apaydın rent richting de bal. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Kalus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - MILWALL 3:0

59e minuut.
Yaacob is nu in balbezit. Yaacob met een sublieme pass. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Kalus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - MILWALL 4:0

61e minuut.
Lup passt de bal met de wreef. Gribusts met een sublieme pass. Yaacob speelt de bal door. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gribusts passt de bal met de wreef. Magri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Quang. Magri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gribusts wilt de vrije trap nemen. Kalus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - MILWALL 5:0

73e minuut.
Rogal rent richting de bal. Stojković rent richting de bal. Rogal maakt een afschuwelijke overtreding. Rogal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Yuanhui onderschept slim de pass. Yuanhui passt de bal met de wreef. Brovarskyi met een sublieme pass. Apaydın rent richting de bal. Apaydın schiet op doel. Kalus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Ðinović geeft de bal voor. Lorenc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brovarskyi. Brovarskyi krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Magri rent richting de bal. Zunge is nu in balbezit. Magri verovert de bal door een tackle van achteren. Magri haalt uit met een fantastische trap. Kalus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - MILWALL 6:0

86e minuut.
Yuanhui rent richting de bal. Żurowski onderschept slim de pass. Ðinović is nu in balbezit. Żurowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żurowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gribusts is nu in balbezit. Gribusts passt de bal met de wreef. Brovarskyi probeert naar een medespeler te passen. Magri bereikt de bal nog maar net als eerste. Magri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 48%, MILWALL 52%.
FC Grubson - MILWALL 6:0