Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tempe Strzały Calvaria
1 Tactiek 1002
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Daar is Terryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić geeft de bal voor. Matuszyński rent richting de bal. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Łobodziński de bal. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Łobodziński haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

12e minuut.
Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour geeft een lange en hoge pass. Jurubeba kopt de bal weg. Klungelig pakt Terryan de bal. Terryan schiet op doel. Cuéllar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ben Tifour passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Vanacker de bal onder controle te krijgen. Jurubeba is nu in balbezit. Jurubeba geeft een lange en hoge pass. Kavkazov maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Vişinoiu geeft een hoge lob. Pelegrino kopt de bal weg. Daar is Talkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terryan rent richting de bal. Terryan schiet op doel. Cuéllar bokst de bal weg.

27e minuut.
Kavkazov heeft problemen om de bal te vangen. Carreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreto speelt de bal door. Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap. Fontes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Matuszyński met een sublieme pass. Pleşu rent richting de bal. Pişcot verovert de bal door een tackle van achteren. Pişcot haalt uit met een fantastische trap. Turbuţan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fontes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pelegrino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pişcot de bal onder controle te krijgen. Vanacker is nu in balbezit. Vanacker draait met de bal, schiet en ... Echevarría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bihorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Vanacker is nu in balbezit. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap. Fontes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tempe Strzały 54%, Calvaria 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tempe Strzały - Calvaria 0:0

46e minuut.
Przygoda komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ben Tifour verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pokorny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Łobodziński de bal. Łobodziński geeft een hoge lob. Cuéllar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terryan is nu in balbezit. Terryan draait met de bal, schiet en ... Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tempe Strzały - Calvaria 0:1

50e minuut.
Carreto passt de bal met de wreef. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu geeft de bal voor. Kavkazov rent richting de bal. Kavkazov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurubeba geeft de bal voor. Talkowski rent richting de bal. Terryan verovert de bal door een tackle van achteren. Terryan schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Ben Tifour verovert de bal door een tackle van achteren. Bihorac is nu in balbezit. Bihorac geeft een hoge lob. Kavkazov is nu in balbezit. Kavkazov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tempe Strzały - Calvaria 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kleszczewski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kleszczewski probeert naar een medespeler te passen. Bihorac met een sublieme pass. Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tempe Strzały - Calvaria 0:3

74e minuut.
Inworp. Ben Tifour met een snelle inworp. Bihorac met een sublieme pass. Łobodziński is nu in balbezit. Łobodziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Pelegrino de bal. Bihorac rent richting de bal. Bihorac passt de bal met de wreef. Terryan is nu in balbezit. Terryan schiet op doel. Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kavkazov heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bihorac met een sublieme pass. Łobodziński is nu in balbezit. Talkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łobodziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kavkazov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cuéllar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Jurubeba is nu in balbezit. Jurubeba geeft een lange en hoge pass. Terryan is nu in balbezit. Terryan haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kavkazov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tempe Strzały - Calvaria 0:4

85e minuut.
Jurubeba met een sublieme pass. Bihorac met een sublieme pass. Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński draait met de bal, schiet en ... Cuéllar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tempe Strzały - Calvaria 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tempe Strzały 62%, Calvaria 38%.
FC Tempe Strzały - Calvaria 0:5