Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wily Zabrze FC Escapology
milo Tactiek def
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 48.8
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen redelijk


5e minuut.
Zoltai kopt de bal weg. Bołdys rent richting de bal. Bołdys passt de bal zonder na te denken. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Melgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Zoltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoltai probeert naar een medespeler te passen. Kalchev rent richting de bal. Kalchev schiet op doel. Melgar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - FC Escapology 1:0

14e minuut.
Kaljulaid passt de bal in één keer door. Bisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisić passt de bal zonder na te denken. Kaljulaid is nu in balbezit. Kaljulaid haalt uit met een fantastische trap. Alfonso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigore met de inworp. Benítez met een sublieme pass. Grigore rent richting de bal. Grigore geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino verovert de bal door een tackle van achteren. Quirino probeert naar een medespeler te passen. Parise bereikt de bal nog maar net als eerste. Parise geeft de bal voor. Melgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalchev rent richting de bal. Kalchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - FC Escapology 2:0

32e minuut.
Daar is Bisić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisić passt de bal in één keer door. Benítez met een sublieme pass. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Benítez kopt de bal weg. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak geeft de bal voor. Kaljulaid krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bisić is nu in balbezit. Bołdys onderschept slim de pass. Bołdys speelt de bal door. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bisić is nu in balbezit. Bisić geeft een lange en hoge pass. Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Bołdys geeft de bal voor. Kalchev kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kaljulaid speelt de bal door. Szymczak heeft problemen om de bal te vangen. Szymczak passt de bal in één keer door. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid draait met de bal, schiet en ... Alfonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bołdys is nu in balbezit. Bołdys geeft een lange en hoge pass. Borysewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 51%, FC Escapology 49%.
FC Wily Zabrze - FC Escapology 2:0

49e minuut.
Bołdys geeft een lange en hoge pass. Zanazanyan kopt de bal weg. Silva Filho kan de bal niet met de borst controleren. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Melgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Acuña kopt de bal weg. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino geeft een lange en hoge pass. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan schiet op doel. De bal raakt de paal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imran komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Quirino met een sublieme pass. Zoltai geeft de bal voor. Aliev heeft problemen om de bal te vangen. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Silva Filho kopt de bal weg. Imran rent richting de bal. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino geeft de bal voor. Zanazanyan springt en kopt de bal. Melgar bokst de bal weg. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - FC Escapology 3:0

61e minuut.
Kalchev haalt uit met een fantastische trap. Silva Filho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bołdys rent richting de bal. Bołdys geeft de bal voor. Kalchev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Melgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Szymczak kopt de bal weg. Bisić is nu in balbezit. Bisić passt de bal zonder na te denken. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Borysewicz geeft een hoge lob. Buitenspel voor Kaljulaid. Goede buitenspelval van de verdediging. Acuña neemt vlug de vrije trap. Kalchev rent richting de bal. Kalchev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Parise passt de bal met de wreef. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore begaat een overtreding. Grigore krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Polychronakis probeert naar een medespeler te passen. Rivière rent richting de bal. Bisić begaat een overtreding. Bisić krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Rivière is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rivière zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zanazanyan kopt de bal weg. Borysewicz rent richting de bal. Quirino onderschept slim de pass. Quirino geeft een lange en hoge pass. Melgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Aliev rent richting de bal. Aliev geeft een lange en hoge pass. Zoltai kopt de bal weg. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev haalt uit met een fantastische trap. Melgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Doeltrap. Pleşan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Brodnicki geeft een lange en hoge pass. Bołdys rent richting de bal. Bołdys geeft een hoge lob. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - FC Escapology 4:0

89e minuut.
Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Imran zijn tegenspeler op de grond. Imran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 34%, FC Escapology 66%.
FC Wily Zabrze - FC Escapology 4:0