Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Perun Bychlew Waryniol City
Hoggva! balanced Tactiek 4at2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 52.1
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Ursíny rent richting de bal. Ursíny probeert naar een medespeler te passen. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen geeft de bal voor. Budnicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Čupryninas passt de bal zonder na te denken. Vilhena rent richting de bal. Vilhena passt de bal zonder na te denken. Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nędzak met een sublieme pass. Čupryninas rent richting de bal. Port schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Port naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kostecki met een harde bal richting middenveld. Nędzak kopt de bal weg. Čupryninas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čupryninas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pene passt de bal met de wreef. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena met een sublieme pass. Čupryninas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čupryninas haalt uit met een fantastische trap. Kostecki bokst de bal weg.

26e minuut.
Doeltrap. Kostecki met een harde bal richting middenveld. Hebeisen kopt de bal weg. Solel is nu in balbezit. Solel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hebeisen geeft een hoge lob. Solel bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leclère geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Budnicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Perun Bychlew - Waryniol City 0:1

36e minuut.
Daar is Kaunėnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaunėnas passt de bal in één keer door. Hrehoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Čupryninas rent richting de bal. Čupryninas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ursíny rent richting de bal. Ursíny passt de bal in één keer door. Hebeisen met een sublieme pass. Solel is nu in balbezit. Solel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Harvan geeft een hoge lob. Inworp. Kaunėnas met de inworp. Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene schiet op doel. Kostecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Perun Bychlew 45%, Waryniol City 55%.
LKS Perun Bychlew - Waryniol City 0:1

46e minuut.
Susavila komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Vilhena rent richting de bal. Vilhena passt de bal in één keer door. Čupryninas rent richting de bal. Čupryninas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Smoleń komt het veld opgelopen. Pilukas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ueda passt de bal zonder na te denken. Pilukas rent richting de bal. Harvan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilukas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pene neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kostecki bokst de bal weg. Paal!

67e minuut.
Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrehoruk onderschept slim de pass. Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Pilukas rent richting de bal. Pilukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kuslapuu onderschept slim de pass. Kuslapuu geeft een hoge lob. Obel rent richting de bal. Pilukas onderschept slim de pass. Pilukas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ursíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilukas onderschept slim de pass. Pilukas probeert naar een medespeler te passen. Pene is nu in balbezit. Pene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kollo geeft een hoge lob. Ueda rent richting de bal. Ueda geeft een hoge lob. Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nędzak onderschept slim de pass. Nędzak probeert naar een medespeler te passen. Vilhena speelt de bal door. Klungelig pakt Pene de bal. Pene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pene met een sublieme pass. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena speelt de bal door. Pilukas is nu in balbezit. Pilukas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kaunėnas heeft problemen om de bal te vangen. Kaunėnas probeert naar een medespeler te passen. Pene rent richting de bal. Pene haalt uit met een fantastische trap. Kostecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Perun Bychlew - Waryniol City 1:1

83e minuut.
Pene is nu in balbezit. Pene speelt de bal door. Pilukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilukas schiet op doel. Obel probeert de bal aan de voet te houden. Kostecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ueda probeert naar een medespeler te passen. Obel is nu in balbezit. Pene verovert de bal door een tackle van achteren. Pene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Perun Bychlew - Waryniol City 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Perun Bychlew 37%, Waryniol City 63%.
LKS Perun Bychlew - Waryniol City 2:1