Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice Paraliż
343 Tactiek Karamba
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen good


11e minuut.
Gacek controleert de bal met de borst. Liebens verovert de bal door een tackle van achteren. Liebens probeert naar een medespeler te passen. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Paraliż 0:1

16e minuut.
Vîlcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De Decker geeft een lange en hoge pass. Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Krbický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De Decker geeft de bal voor. Vîlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Leca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Paraliż 0:2

30e minuut.
Darvas geeft een lange en hoge pass. Natouri is nu in balbezit. Met opzet legt Miranda zijn tegenspeler op de grond. Miranda krijgt een gele kaart. Natouri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gacek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bảo Duy passt de bal met de wreef. Mester is nu in balbezit. Mester geeft een hoge lob. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Glockner bokst de bal weg. Glockner speelt de bal door. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu maakt een afschuwelijke overtreding. Vîlcu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Anuszewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krbický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Decker is nu in balbezit. De Decker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Paraliż 0:3

45e minuut.
Höhle met een sublieme pass. Darvas rent richting de bal. Darvas geeft een lange en hoge pass. Kaas rent richting de bal. Kaas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 54%, Paraliż 46%.
FC Zbrosławice - Paraliż 0:3

50e minuut.
Krbický speelt de bal door. De Decker is nu in balbezit. De Decker passt de bal met de wreef. Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mester geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miranda de bal. Natouri is nu in balbezit. Natouri schiet op doel. Glockner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - Paraliż 1:3

56e minuut.
Jolly is nu in balbezit. Jolly passt de bal met de wreef. Krbický rent richting de bal. Krbický geeft een hoge lob. Liebens springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De Decker rent richting de bal. Eisenknappl rent richting de bal. Eisenknappl geeft een hoge lob. Daar is Natouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natouri draait met de bal, schiet en ... Glockner bokst de bal weg. Kaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaas geeft de bal voor. Natouri maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De Decker heeft problemen om de bal te vangen. Eisenknappl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenknappl geeft de bal voor. Natouri is nu in balbezit. Natouri schiet op doel. Glockner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miranda de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 42%, Paraliż 58%.
FC Zbrosławice - Paraliż 1:3