Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: FC Gwiazda Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 16812
FC Gwiazda Klub Kokosa
sss.. Tactiek Zaskoczenia
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 56.9
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Berezovchuk haalt uit met een fantastische trap. Sklarek probeert de bal met de borst te controleren. Sklarek geeft een lange en hoge pass. Urbanek is nu in balbezit. Urbanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Klub Kokosa 0:1

17e minuut.
Derka geeft een hoge lob. Berezovchuk speelt de bal door. Genechten rent richting de bal. Berezovchuk onderschept slim de pass. Berezovchuk schiet op doel. Arismendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Genechten geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sklarek met een snelle inworp. Berezovchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezovchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sklarek met de inworp. Berezovchuk rent richting de bal. Berezovchuk passt de bal met de wreef. Golvea rent richting de bal. Golvea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 52%, Klub Kokosa 48%.
FC Gwiazda - Klub Kokosa 0:1

47e minuut.
Dolić met een sublieme pass. Raffin probeert naar een medespeler te passen. Biavaschi geeft een hoge lob. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Tylki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Inworp. Dolić met de inworp. Bolgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgár geeft de bal voor. Tylki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Karimov kopt de bal weg. Soczyński speelt de bal door. Genechten heeft problemen om de bal te vangen. Golvea rent richting de bal. Golvea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karimov met de inworp. Soczyński met een sublieme pass. Urbanek rent richting de bal. Urbanek schiet op doel. Arismendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berezovchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezovchuk draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Derka passt de bal in één keer door. Sklarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raffin met een snelle inworp. Biavaschi geeft een hoge lob. Tylki bokst de bal weg.

73e minuut.
Sklarek passt de bal zonder na te denken. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński passt de bal zonder na te denken. Golvea is nu in balbezit. Golvea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolić geeft een lange en hoge pass. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Tylki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gwiazda - Klub Kokosa 1:1

87e minuut.
Pacio speelt de bal door. Soczyński rent richting de bal. Soczyński speelt de bal door. Berezovchuk rent richting de bal. Berezovchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Genechten geeft een hoge lob. Berezovchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gałecki. Gałecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 48%, Klub Kokosa 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gwiazda - Klub Kokosa 1:1