Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szybkablyskawica.pl Huragan GCH
kkk Tactiek avanti2
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 56.9
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Fafik rent richting de bal. Xuhui verovert de bal door een tackle van achteren. Baniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Järvsalu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wartalski de bal onder controle te krijgen. Tuanzebe probeert naar een medespeler te passen. Szturc heeft problemen om de bal te vangen. Szturc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski geeft de bal voor. Szturc probeert naar een medespeler te passen. Oślizło bereikt de bal nog maar net als eerste. Oślizło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewera met een sublieme pass. Skrobowski is nu in balbezit. Grasu onderschept slim de pass. Grasu haalt uit met een fantastische trap. Ziemianin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Szybkablyskawica.pl - Huragan GCH 1:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuhui met de inworp. Haoliang met een sublieme pass. Grasu is nu in balbezit. Grasu haalt uit met een fantastische trap. Ziemianin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Xuhui speelt de bal door. Doubiotis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włodarz. Włodarz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ryszko verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszko geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fafik de bal onder controle te krijgen. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik probeert naar een medespeler te passen. Czaplicki met een sublieme pass. Oślizło bereikt de bal nog maar net als eerste. Oślizło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szturc rent richting de bal. Milligan verovert de bal door een tackle van achteren. Milligan geeft een hoge lob. Doubiotis heeft problemen om de bal te vangen. Doubiotis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szybkablyskawica.pl 40%, Huragan GCH 60%.
Szybkablyskawica.pl - Huragan GCH 1:0

46e minuut.
Fafik rent richting de bal. Fafik passt de bal met de wreef. Ryszko is nu in balbezit. Doubiotis onderschept slim de pass. Doubiotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Czaplicki probeert naar een medespeler te passen. Baniak rent richting de bal. Baniak passt de bal met de wreef. Fafik rent richting de bal. Fafik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ścianka komt het veld opgelopen. Czaplicki met de inworp. Oślizło rent richting de bal. Oślizło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doubiotis is nu in balbezit. Doubiotis passt de bal in één keer door. Järvsalu met een sublieme pass. Grasu rent richting de bal. Grasu haalt uit met een fantastische trap. Ziemianin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Baniak probeert naar een medespeler te passen. Czaplicki heeft problemen om de bal te vangen. Czaplicki probeert naar een medespeler te passen. Szturc is nu in balbezit. Szturc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Haoliang probeert naar een medespeler te passen. Sewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewera passt de bal in één keer door. Haoliang geeft een hoge lob. Grasu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sewera kopt de bal weg. Włodarz heeft problemen om de bal te vangen. Doubiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubiotis haalt uit met een fantastische trap. Ziemianin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Škrobo komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ryszko is nu in balbezit. Ryszko speelt de bal door. Ścianka met een sublieme pass. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szybkablyskawica.pl - Huragan GCH 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szybkablyskawica.pl 45%, Huragan GCH 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szybkablyskawica.pl - Huragan GCH 1:1