Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Tuchola Rangers K S Treborikowo
jedziemy Tactiek Mecz
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 61.9
very good Schieten outstanding
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Pacciello met de inworp. Sağlık is nu in balbezit. Sağlık passt de bal zonder na te denken. Muthanna geeft de bal voor. Illyés maakt een snoekduik en kopt de bal. Szałucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Piekarz rent richting de bal. Muthanna probeert naar een medespeler te passen. Pacciello met een sublieme pass. Areola rent richting de bal. Areola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dąblewski onderschept slim de pass. Xianzi rent richting de bal. Xianzi speelt de bal door. Frau is nu in balbezit. Frau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - K S Treborikowo 1:0

36e minuut.
Areola met een sublieme pass. Qafarzadə is nu in balbezit. Geraerts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qafarzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qafarzadə legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Szałucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
López Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segura geeft een hoge lob. Dąblewski kopt de bal weg. Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tuchola Rangers 51%, K S Treborikowo 49%.
F.C. Tuchola Rangers - K S Treborikowo 1:0

46e minuut.
Obledo komt het veld opgelopen. Nieszczęsny komt het veld opgelopen. Posanow komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Areola probeert naar een medespeler te passen. Pacciello heeft problemen om de bal te vangen. Pacciello passt de bal in één keer door. Posanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Posanow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés passt de bal in één keer door. Posanow is nu in balbezit. Posanow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tylikowski onderschept slim de pass. Tylikowski passt de bal in één keer door. López Segura is nu in balbezit. López Segura geeft een lange en hoge pass. Dąblewski springt en kopt de bal. Chen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Xianzi rent richting de bal. Xianzi geeft de bal voor. Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap. Chen bokst de bal weg.

63e minuut.
López Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segura geeft de bal voor. Mielcioiu kopt de bal weg. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pacciello rent richting de bal. Pacciello passt de bal in één keer door. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Tuchola Rangers - K S Treborikowo 1:1

71e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Illyés. Tylikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gardynik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Xianzi met een sublieme pass. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei met een sublieme pass. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Chen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Muthanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthanna met een sublieme pass. Apreotesei onderschept slim de pass. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - K S Treborikowo 1:2

80e minuut.
Dąblewski passt de bal met de wreef. Xianzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianzi passt de bal zonder na te denken. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Tuchola Rangers - K S Treborikowo 2:2

86e minuut.
Pomietło bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomietło geeft een lange en hoge pass. Mielcioiu geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə springt en kopt de bal. Szałucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tuchola Rangers - K S Treborikowo 2:3

89e minuut.
Doeltrap. Turbo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tuchola Rangers 52%, K S Treborikowo 48%.
F.C. Tuchola Rangers - K S Treborikowo 2:3