Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Wołomin Fc Centuria
442 Tactiek A
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.3 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Inworp. Calumpang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso geeft een hoge lob. Chova krijgt zijn hoofd ertegen. Ménard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Kuśmierski de bal. Traverso rent richting de bal. Traverso passt de bal in één keer door. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Fc Centuria 0:1

24e minuut.
Kuśmierski kan de bal niet met de borst controleren. Traverso is nu in balbezit. Traverso passt de bal met de wreef. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Traverso is nu in balbezit. Traverso geeft een lange en hoge pass. Bejat kopt de bal weg. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova schiet op doel. Ménard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Coporan kopt de bal weg. Chova rent richting de bal. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova verovert de bal door een tackle van achteren. Chova haalt uit met een fantastische trap. Ménard bokst de bal weg. Calangiu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bejat de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Burza geeft een lange en hoge pass. Klindo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beltrán. Beltrán krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Burza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burek is nu in balbezit. Paro verovert de bal door een tackle van achteren. Paro draait met de bal, schiet en ... Kloc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Wołomin - Fc Centuria 1:1

43e minuut.
Meeuwis probeert naar een medespeler te passen. Chova is nu in balbezit. Chova passt de bal met de wreef. Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 59%, Fc Centuria 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Wołomin - Fc Centuria 1:1

48e minuut.
Weißenfeldt met een sublieme pass. Cornejo rent richting de bal. Cornejo passt de bal zonder na te denken. Weißenfeldt rent richting de bal. Weißenfeldt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Traverso is nu in balbezit. Traverso probeert naar een medespeler te passen. Meeuwis is nu in balbezit. Chova is nu in balbezit. Chova draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ruf heeft problemen om de bal te vangen. Calumpang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tašner. Tašner krijgt een gele kaart. Calumpang raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Coporan is nu in balbezit. Coporan passt de bal zonder na te denken. Chova rent richting de bal. Chova draait met de bal, schiet en ... Ménard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ménard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Traverso geeft een hoge lob. Coporan kopt de bal weg. Daar is Kuśmierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chova rent richting de bal. Chova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chova stond buitenspel. Kornalewicz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Beltrán passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Bejat is nu in balbezit. Coporan onderschept slim de pass. Coporan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Wierszewski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Weißenfeldt passt de bal in één keer door. Wierszewski rent richting de bal. Sasol verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Fc Centuria 1:2

81e minuut.
Szebert komt het veld opgelopen. Junosza komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Traverso passt de bal in één keer door. Beltrán probeert naar een medespeler te passen. Traverso speelt de bal door. Chova rent richting de bal. Chova draait met de bal, schiet en ... Ménard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coporan rent richting de bal. Kuśmierski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coporan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coporan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Fc Centuria 1:3

87e minuut.
Burek met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuśmierski de bal. Kuśmierski passt de bal met de wreef. Cornejo rent richting de bal. Cornejo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 50%, Fc Centuria 50%.
Atletico Wołomin - Fc Centuria 1:3