Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.035
  • Stadion: Sportowa 2
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5000
MKS Avia Świdnik ROW Legia Rybnik
Wingman1 Tactiek yuriLEGIA
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 48.9
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Lang geeft een lange en hoge pass. Mamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzsáky begaat een overtreding. Buzsáky krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mäkipuro passt de bal zonder na te denken. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương passt de bal in één keer door. Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Rosso maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Duc geeft een hoge lob. Kántor is nu in balbezit. Kántor speelt de bal door. Cupan rent richting de bal. Cupan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bălănescu passt de bal met de wreef. Gutović heeft problemen om de bal te vangen. Gutović geeft de bal voor. Thái Dương is nu in balbezit. Thái Dương draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lang. Bălănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bălănescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Redondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Thái Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Dương passt de bal met de wreef. Expósito bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru geeft een hoge lob. Rosso springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bożym komt het veld opgelopen. Porębski komt het veld opgelopen. Čusto met een snelle inworp. Mamet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzsáky. Buzsáky krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Mamet probeert naar een medespeler te passen. Morgenstern onderschept slim de pass. Bożym rent richting de bal. Bożym haalt uit met een fantastische trap. Kopaňko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - ROW Legia Rybnik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Avia Świdnik 46%, ROW Legia Rybnik 54%.
MKS Avia Świdnik - ROW Legia Rybnik 1:0

46e minuut.
Rosso speelt de bal door. Morgenstern met een sublieme pass. Rauch rent richting de bal. Porębski onderschept slim de pass. Porębski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Mamet rent richting de bal. Mamet probeert naar een medespeler te passen. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski haalt uit met een fantastische trap. Kopaňko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morgenstern kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mamet met de inworp. Gutović is nu in balbezit. Čusto verovert de bal door een tackle van achteren. Čusto geeft de bal voor. Bożym maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gutović probeert naar een medespeler te passen. Rebeque geeft de bal voor. Expósito kopt de bal weg. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương schiet op doel. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Morgenstern geeft een lange en hoge pass. Inworp. Expósito met de inworp. Lang is nu in balbezit. Lang geeft de bal voor. Kopaňko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Thái Dương heeft problemen om de bal te vangen. Paulucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thái Dương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexandru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosso krijgt zijn hoofd ertegen. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Gutović neemt de hoekschop. Bălănescu geeft een hoge lob. Thái Dương is nu in balbezit. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ... Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rebeque de bal. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Gutović geeft een lange en hoge pass. Daar is Duc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Dương rent richting de bal. Thái Dương draait met de bal, schiet en ... Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Avia Świdnik - ROW Legia Rybnik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Avia Świdnik 56%, ROW Legia Rybnik 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Avia Świdnik - ROW Legia Rybnik 1:1