Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Maćkówka F.C. Tuchola Rangers
od H Tactiek jedziemy
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 65.9
excellent Schieten excellent
outstanding Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


6e minuut.
Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski geeft een lange en hoge pass. Frau kopt de bal weg. López Segura geeft een lange en hoge pass. Dąblewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Xianzi is nu in balbezit. Xianzi passt de bal zonder na te denken. Turkalp rent richting de bal. Dąblewski onderschept slim de pass. Dąblewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Potasznik geeft een hoge lob. Alberto kopt de bal weg. Membribes is nu in balbezit. Membribes schiet op doel. Szałucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Alberto speelt de bal door. Hunoğlu is nu in balbezit. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunoğlu onderschept slim de pass. Hunoğlu schiet op doel. Szałucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Frau rent richting de bal. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski passt de bal zonder na te denken. Frau is nu in balbezit. Frau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pomietło. Membribes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tudecki met een snel genomen vrije trap. Membribes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brama heeft problemen om de bal te vangen. Frau is nu in balbezit. Met opzet legt Brama zijn tegenspeler op de grond. Brama krijgt een gele kaart. Frau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dąblewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. López Segura geeft een hoge lob. Frau springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sklenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenár speelt de bal door. Alberto probeert naar een medespeler te passen. Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Geraerts speelt de bal door. Daar is Xianzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xianzi speelt de bal door. Frau is nu in balbezit. Frau draait met de bal, schiet en ... Potasznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - F.C. Tuchola Rangers 0:1

38e minuut.
Sklenár probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dąblewski de bal. Met opzet legt Sklenár zijn tegenspeler op de grond. Sklenár krijgt een gele kaart. Dąblewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dąblewski met een snel genomen vrije trap. Frau springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Xianzi passt de bal met de wreef. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski passt de bal in één keer door. Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski passt de bal met de wreef. Apreotesei speelt de bal door. Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 61%, F.C. Tuchola Rangers 39%.
Błękitni Maćkówka - F.C. Tuchola Rangers 0:1

46e minuut.
Nieszczęsny komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kroplewski geeft een lange en hoge pass. López Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segura met een sublieme pass. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap. Potasznik bokst de bal weg.

49e minuut.
Membribes passt de bal in één keer door. Hunoğlu rent richting de bal. Apreotesei rent richting de bal. Hunoğlu onderschept slim de pass. Hunoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lurbe komt het veld opgelopen. Colombiano komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ramadhan probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Tylikowski met een sublieme pass. López Segura rent richting de bal. López Segura geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tylikowski kopt de bal weg. López Segura rent richting de bal. López Segura speelt de bal door. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Apreotesei passt de bal in één keer door. López Segura is nu in balbezit. López Segura probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ... Potasznik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard geeft een hoge lob. Colombiano speelt de bal door. Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes schiet op doel. Szałucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Błękitni Maćkówka - F.C. Tuchola Rangers 1:1

68e minuut.
Lurbe is nu in balbezit. Tylikowski begaat een overtreding. Lurbe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramadhan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Membribes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hunoğlu stond buitenspel. Gardynik komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Gardynik rent richting de bal. Gardynik geeft een lange en hoge pass. Tudecki kopt de bal weg. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 55%, F.C. Tuchola Rangers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Błękitni Maćkówka - F.C. Tuchola Rangers 1:1