Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: FC ZIBI Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6971
FC ZIBI FC Defenders
451 Tactiek 4 3 3 Dani
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Ivanec kopt de bal weg. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec passt de bal met de wreef. Rodoplu heeft problemen om de bal te vangen. Rodoplu schiet op doel. Verdeţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sorcinelli rent richting de bal. Ivanec verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanec met een sublieme pass. Kirov is nu in balbezit. Kirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Monteiro geeft de bal voor. Kirov kopt de bal weg. Hoàng Tú rent richting de bal. Hoàng Tú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - FC Defenders 0:1

21e minuut.
Kopplin verovert de bal door een tackle van achteren. Kopplin passt de bal zonder na te denken. Stokowiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirov is nu in balbezit. Kirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - FC Defenders 0:2

34e minuut.
Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec met een sublieme pass. Klungelig pakt Monforte de bal. İsmayılov rent richting de bal. İsmayılov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - FC Defenders 0:3

38e minuut.
Latinovics passt de bal in één keer door. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Daar is Phúc Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phúc Thịnh geeft de bal voor. Sorcinelli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Phúc Thịnh met een sublieme pass. Latinovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinovics passt de bal met de wreef. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli schiet op doel. Verdeţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kirov rent richting de bal. Kirov passt de bal met de wreef. Hoàng Tú is nu in balbezit. Kirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZIBI 58%, FC Defenders 42%.
FC ZIBI - FC Defenders 0:3

46e minuut.
Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski geeft een lange en hoge pass. Monteiro kopt de bal weg. İsmayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Frączczak geeft een lange en hoge pass. Ciliński kopt de bal weg. Kirov is nu in balbezit. Kirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - FC Defenders 0:4

68e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro geeft een lange en hoge pass. Hoàng Tú kopt de bal weg. Kirov is nu in balbezit. Kirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Votsis geeft een lange en hoge pass. Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro passt de bal zonder na te denken. İsmayılov rent richting de bal. İsmayılov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Amigo Ferreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigo Ferreiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amigo Ferreiro krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kirov met een sublieme pass. İsmayılov rent richting de bal. Kopplin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İsmayılov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. İsmayılov kan niet meer verder spelen. Raccar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Stokowiec rent richting de bal. Kirov is nu in balbezit. Stokowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Phúc Thịnh heeft problemen om de bal te vangen. Ciliński rent richting de bal. Ciliński passt de bal in één keer door. Kirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bodó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZIBI 48%, FC Defenders 52%.
FC ZIBI - FC Defenders 0:4