Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krakowska Szkoła Bramkarzy FC Sznurki
Własna 1 Tactiek 5D_4M_1A_v2
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 46.4
formidable Schieten weak
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Val met een sublieme pass. Scremato rent richting de bal. Elliniadis is nu in balbezit. Scremato onderschept slim de pass. Scremato schiet op doel. Mustafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Málek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žarkov probeert naar een medespeler te passen. Málek geeft de bal voor. Scremato springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Freibergs verovert de bal door een tackle van achteren. Paluchowski is nu in balbezit. Paluchowski geeft een lange en hoge pass. Val rent richting de bal. Val schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Málek passt de bal met de wreef. Žarkov rent richting de bal. Žarkov speelt de bal door. Scremato bereikt de bal nog maar net als eerste. Scremato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Merda geeft een lange en hoge pass. Smolarek kopt de bal weg. Málek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Málek geeft een hoge lob. Val krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Málek speelt de bal door. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Scremato verovert de bal door een tackle van achteren. Scremato schiet op doel. Mustafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Málek bereikt de bal nog maar net als eerste. Málek passt de bal in één keer door. Lantz probeert naar een medespeler te passen. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Elliniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Val verovert de bal door een tackle van achteren. Buttigieg onderschept slim de pass. Scremato verovert de bal door een tackle van achteren. Scremato haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - FC Sznurki 1:0

42e minuut.
Inworp. Esteves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spânu is nu in balbezit. Spânu met een sublieme pass. Esteves geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kotolov met een harde bal richting middenveld. Žarkov kopt de bal weg. Val heeft problemen om de bal te vangen. Val draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Smolarek geeft de bal voor. Klungelig pakt Salik de bal. Val rent richting de bal. Val draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - FC Sznurki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowska Szkoła Bramkarzy 39%, FC Sznurki 61%.
Krakowska Szkoła Bramkarzy - FC Sznurki 2:0

49e minuut.
Val is nu in balbezit. Buttigieg begaat een overtreding. Val is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Žarkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buttigieg is nu in balbezit. Val onderschept slim de pass. Val haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Lantz de bal. Lantz geeft een hoge lob. Scremato is nu in balbezit. Scremato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Žarkov verovert de bal door een tackle van achteren. Žarkov passt de bal zonder na te denken. Scremato is nu in balbezit. Scremato schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Daar is Esteves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Val is nu in balbezit. Met opzet legt Esteves zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Esteves naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Lantz passt de bal zonder na te denken. Málek rent richting de bal. Málek probeert naar een medespeler te passen. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Málek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Málek passt de bal in één keer door. Scremato is nu in balbezit. Scremato draait met de bal, schiet en ... Mustafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - FC Sznurki 3:0

80e minuut.
Val rent richting de bal. Val passt de bal met de wreef. Scremato bereikt de bal nog maar net als eerste. Scremato haalt uit met een fantastische trap. Mustafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Merda passt de bal zonder na te denken. Spânu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smolarek. Smolarek krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Salik verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska rent richting de bal. Scremato onderschept slim de pass. Scremato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Val is nu in balbezit. Val draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - FC Sznurki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowska Szkoła Bramkarzy 40%, FC Sznurki 60%.
Krakowska Szkoła Bramkarzy - FC Sznurki 4:0