Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTPN PIŁA KS Tomaszów
3-5-2 OFF Tactiek 532 line2
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 52.1
formidable Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Erikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikson passt de bal zonder na te denken. Mel`nichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller onderschept slim de pass. Bataller haalt uit met een fantastische trap. Pałka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Covey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Estrada neemt de hoekschop. Klungelig pakt Carey de bal. García Bermejo is nu in balbezit. García Bermejo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kamenča rent richting de bal. Carey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamenča. Kamenča krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pirilä geeft een hoge lob. Daar is Tătar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătar onderschept slim de pass. Adamenco rent richting de bal. Adamenco schiet op doel. Wirawan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - KS Tomaszów 0:1

17e minuut.
Pałka trapt de bal weg. Prosperi kopt de bal weg. Røyset heeft problemen om de bal te vangen. Bataller rent richting de bal. Bataller haalt uit met een fantastische trap. Pałka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KTPN PIŁA - KS Tomaszów 1:1

38e minuut.
Ćorić verovert de bal door een tackle van achteren. Carey is nu in balbezit. Carey passt de bal zonder na te denken. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... Wirawan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pirilä onderschept slim de pass. Pirilä speelt de bal door. Tătar probeert naar een medespeler te passen. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... Wirawan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mel`nichenko met een sublieme pass. Carricondo Pérez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert García Bermejo de bal onder controle te krijgen. Adamenco rent richting de bal. Adamenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - KS Tomaszów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 48%, KS Tomaszów 52%.
KTPN PIŁA - KS Tomaszów 1:2

48e minuut.
Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gita legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Wirawan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - KS Tomaszów 1:3

53e minuut.
Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita passt de bal zonder na te denken. Adamenco is nu in balbezit. Adamenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - KS Tomaszów 1:4

63e minuut.
Gita heeft problemen om de bal te vangen. Tătar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita verovert de bal door een tackle van achteren. Gita draait met de bal, schiet en ... Wirawan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bivoj komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Carricondo Pérez de bal. García Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carricondo Pérez. Carricondo Pérez krijgt een gele kaart. García Bermejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomíček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kamenča is nu in balbezit. Kamenča draait met de bal, schiet en ... Pałka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - KS Tomaszów 2:4

85e minuut.
Biegun passt de bal in één keer door. Carey is nu in balbezit. Carey passt de bal met de wreef. Gita rent richting de bal. Gita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Erikson geeft een lange en hoge pass. Biegun met een sublieme pass. Klungelig pakt Ornth de bal. Ornth geeft een lange en hoge pass. Kamenča springt en kopt de bal. Pałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Adamenco is nu in balbezit. Tătar onderschept slim de pass. Gita is nu in balbezit. Gita schiet op doel. Wirawan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - KS Tomaszów 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 51%, KS Tomaszów 49%.
KTPN PIŁA - KS Tomaszów 2:5