Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Miniszewo LKS Haczów
nowe porządki Tactiek 1-5-3-2p
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 48
solid Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Curtean rent richting de bal. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hưng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martínez Pujalte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rüfenacht neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kotsonis bokst de bal weg.

16e minuut.
Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz controleert de bal met de borst. Karolkiewicz geeft de bal voor. Frygier is nu in balbezit. Frygier schiet op doel. Maghiran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Kotsonis met een sublieme pass. Heick rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milin. Milin krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin passt de bal in één keer door. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Heick passt de bal zonder na te denken. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade begaat een overtreding. Frygier raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karolkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gornati passt de bal in één keer door. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez met een sublieme pass. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 54%, LKS Haczów 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Miniszewo - LKS Haczów 0:0

50e minuut.
Milin rent richting de bal. Curtean onderschept slim de pass. Andrade onderschept slim de pass. Andrade geeft een hoge lob. Rüfenacht krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

56e minuut.
Heick raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bordakiewicz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Karolkiewicz met een sublieme pass. Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş speelt de bal door. Frygier is nu in balbezit. Frygier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - LKS Haczów 1:0

74e minuut.
Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas geeft de bal voor. Frygier is nu in balbezit. Frygier draait met de bal, schiet en ... Maghiran bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 46%, LKS Haczów 54%.
Real Miniszewo - LKS Haczów 1:0