Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Wałycz taliba
falek Tactiek 444
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 61
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Taillandier is nu in balbezit. Taillandier geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Luque de bal onder controle te krijgen. Cyrulik onderschept slim de pass. Cyrulik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Środziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darlewski geeft een hoge lob. Ilonkowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Luque passt de bal met de wreef. Koern speelt de bal door. Pitanga heeft problemen om de bal te vangen. Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Środziński geeft de bal voor. Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Daar is Kolbusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrulik is nu in balbezit. Kolbusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolbusz krijgt een gele kaart. Cyrulik raakt geblesseerd tijdens het duel. Środziński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga passt de bal in één keer door. Jakubczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczak geeft een lange en hoge pass. Vogiatzis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Koern speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Vogiatzis verovert de bal door een tackle van achteren. Vogiatzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wałycz - taliba 0:1

13e minuut.
Vogiatzis met een sublieme pass. Pitanga heeft problemen om de bal te vangen. Pitanga met een sublieme pass. Vogiatzis rent richting de bal. Vogiatzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wałycz - taliba 0:2

16e minuut.
Koern bereikt de bal nog maar net als eerste. Koern passt de bal zonder na te denken. Pitanga rent richting de bal. Pitanga geeft een lange en hoge pass. Vogiatzis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ilonkowski is nu in balbezit. Qosaj begaat een overtreding. Ilonkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Środziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cyrulik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Koern speelt de bal door. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga passt de bal in één keer door. Jakubczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczak schiet op doel. Ränk bokst de bal weg.

27e minuut.
Koern rent richting de bal. Koern passt de bal zonder na te denken. Pitanga rent richting de bal. Pitanga geeft een lange en hoge pass. Vogiatzis springt en kopt de bal. Ränk bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Środziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darlewski met een sublieme pass. Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski haalt uit met een fantastische trap. Lemański bokst de bal weg.

41e minuut.
Rymaszewski met een snelle inworp. Darlewski met een sublieme pass. Ilonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ilonkowski draait met de bal, schiet en ... Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wałycz - taliba 1:2

42e minuut.
Rymaszewski met een snelle inworp. Darlewski rent richting de bal. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Ilonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ilonkowski schiet op doel. Lemański bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wałycz 59%, taliba 41%.
WKS Wałycz - taliba 1:2

46e minuut.
Qosaj is nu in balbezit. Qosaj geeft een lange en hoge pass. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru geeft de bal voor. Vogiatzis krijgt zijn hoofd ertegen. Ränk bokst de bal weg.

52e minuut.
Koern onderschept slim de pass. Rymaszewski probeert naar een medespeler te passen. Cyrulik rent richting de bal. Cyrulik draait met de bal, schiet en ... Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Środziński probeert naar een medespeler te passen. Ilonkowski rent richting de bal. Qosaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qosaj krijgt een gele kaart. Ilonkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosellini komt het veld opgelopen. Środziński komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Inworp. Darlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik schiet op doel. Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kolbusz de bal. Cyrulik is nu in balbezit. Cyrulik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Üşenmez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Türel probeert de bal met de borst te controleren. Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Darlewski probeert naar een medespeler te passen. Cyrulik is nu in balbezit. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linka komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ilonkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gaon de bal onder controle te krijgen. Rymaszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Linka de bal. Linka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Wałycz - taliba 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wałycz 43%, taliba 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Wałycz - taliba 2:2