Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL UNITED Vikings Szczecin
home Tactiek VVV
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 52.9
formidable Schieten good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Korzeniowski passt de bal in één keer door. Andraszak speelt de bal door. Armengol speelt de bal door. Gozo is nu in balbezit. Gozo draait met de bal, schiet en ... Leśniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korzeniowski kopt de bal weg. Gozo is nu in balbezit. Gozo draait met de bal, schiet en ... Leśniewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Horvat passt de bal zonder na te denken. Ben Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassan probeert naar een medespeler te passen. Verville rent richting de bal. Verville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Andraszak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Korzeniowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bąk geeft een hoge lob. Ben Hassan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Horvat passt de bal zonder na te denken. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andraszak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andraszak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Armengol passt de bal in één keer door. Šparović rent richting de bal. Šparović passt de bal met de wreef. Verville is nu in balbezit. Verville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Šparović passt de bal zonder na te denken. Gozo rent richting de bal. Gozo passt de bal met de wreef. Verville rent richting de bal. Verville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - Vikings Szczecin 1:0

42e minuut.
Dłużewski probeert naar een medespeler te passen. Armengol is nu in balbezit. Armengol geeft een lange en hoge pass. Verville rent richting de bal. Verville haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL UNITED 43%, Vikings Szczecin 57%.
REAL UNITED - Vikings Szczecin 1:0

52e minuut.
Daar is Tomac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomac geeft een lange en hoge pass. Matusek rent richting de bal. Matusek passt de bal zonder na te denken. Gozo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Korzeniowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Bąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chancentod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk onderschept slim de pass. Bąk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Verville speelt de bal door. Horvat is nu in balbezit. Horvat speelt de bal door. Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schultz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Buczkowski speelt de bal door. Andraszak speelt de bal door. García Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Bermejo geeft de bal voor. Gozo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Gozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar passt de bal met de wreef. Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schultz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Matusek geeft een lange en hoge pass. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk passt de bal in één keer door. Schultz is nu in balbezit. Schultz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Matusek geeft een lange en hoge pass. Šparović speelt de bal door. Gozo is nu in balbezit. Gozo haalt uit met een fantastische trap. Varlot probeert de bal aan de voet te houden. Leśniewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL UNITED 51%, Vikings Szczecin 49%.
REAL UNITED - Vikings Szczecin 1:0