Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze Roku Zamek JASTRZĄB
obrona Czestocho Tactiek 77
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Parisier met de inworp. Petek speelt de bal door. Daar is Paulusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabos rent richting de bal. Zabos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Zăncescu is nu in balbezit. Parisier onderschept slim de pass. Parisier met een sublieme pass. Aszer rent richting de bal. Aszer draait met de bal, schiet en ... Bullo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Høgås passt de bal zonder na te denken. Krawężnik onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petek neemt de hoekschop. Green springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu passt de bal in één keer door. Tarantowicz rent richting de bal. Aszer rent richting de bal. Aszer draait met de bal, schiet en ... Bullo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Høgås bereikt de bal nog maar net als eerste. Høgås geeft de bal voor. Zabos kopt de bal weg. Zăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăncescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zăncescu kopt de bal weg. Petek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petek passt de bal in één keer door. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Zamek JASTRZĄB 1:0

36e minuut.
Krawężnik heeft problemen om de bal te vangen. Petek kopt de bal weg. Zabos rent richting de bal. Zabos haalt uit met een fantastische trap. Boileau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Zamek JASTRZĄB 2:0

43e minuut.
Høgås passt de bal in één keer door. Petek is nu in balbezit. Petek geeft een hoge lob. Zabos is nu in balbezit. Zabos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 51%, Zamek JASTRZĄB 49%.
Farciarze Roku - Zamek JASTRZĄB 2:0

50e minuut.
Zăncescu passt de bal met de wreef. Høgås is nu in balbezit. Høgås met een sublieme pass. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel. Boileau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Zamek JASTRZĄB 3:0

53e minuut.
Paulusz heeft problemen om de bal te vangen. Paulusz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parisier de bal. Parisier geeft een lange en hoge pass. Aszer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu met een sublieme pass. Buchta rent richting de bal. Buchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Zamek JASTRZĄB 3:1

63e minuut.
Petek verovert de bal door een tackle van achteren. Petek speelt de bal door. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Zamek JASTRZĄB 4:1

72e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Paulusz geeft een hoge lob. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer haalt uit met een fantastische trap. Bullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Parisier passt de bal met de wreef. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz met een sublieme pass. Buchta is nu in balbezit. Buchta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Høgås de bal. Green is nu in balbezit. Niezbędny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niezbędny krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Smid verovert de bal door een tackle van achteren. Smid geeft de bal voor. Jinpai rent richting de bal. Zabos verovert de bal door een tackle van achteren. Zabos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zăncescu met de inworp. Petek geeft een hoge lob. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 57%, Zamek JASTRZĄB 43%.
Farciarze Roku - Zamek JASTRZĄB 4:1