Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: Ergo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10000
KS Aluminium Konin FC rkradomskos
k Tactiek Lelek-pantofelek
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.9 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Stanisz is nu in balbezit. Potrzebny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Potrzebny speelt de bal door. Stanisz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bania geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Potrzebny de bal. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś geeft een lange en hoge pass. Egoroff springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC rkradomskos 0:1

15e minuut.
Stanisz haalt uit met een fantastische trap. Stegeman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC rkradomskos 0:2

18e minuut.
Stegeman is nu in balbezit. Stanisz verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanisz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Dyluś rent richting de bal. Dyluś passt de bal met de wreef. Stanisz is nu in balbezit. Stanisz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Coruja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC rkradomskos 0:3

31e minuut.
Grzelak geeft een lange en hoge pass. Kuczen speelt de bal door. Dyluś kopt de bal weg. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stanisz rent richting de bal. Stanisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC rkradomskos 0:4

45e minuut.
Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egoroff raakt geblesseerd tijdens het duel. Bania met een snel genomen vrije trap. Stanisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 61%, FC rkradomskos 39%.
KS Aluminium Konin - FC rkradomskos 0:4

47e minuut.
Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś is nu in balbezit. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Klepacki bokst de bal weg.

50e minuut.
Pruśniewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bania met de inworp. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Stanisz rent richting de bal. Stanisz schiet op doel. Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC rkradomskos 0:5

53e minuut.
Pârvulescu is nu in balbezit. Czupryn onderschept slim de pass. Grugiel is nu in balbezit. Rouault verovert de bal door een tackle van achteren. Rouault draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Stanisz speelt de bal door. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Nayhan onderschept slim de pass. Hana Nayhan geeft een lange en hoge pass. Egoroff springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Stanisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegeman onderschept slim de pass. Klepacki speelt de bal door. Krzywy is nu in balbezit. Krzywy geeft de bal voor. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Krzywy onderschept slim de pass. Krzywy geeft een hoge lob. Daar is Dyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Egoroff is nu in balbezit. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hana Nayhan onderschept slim de pass. Czupryn verovert de bal door een tackle van achteren. Czupryn passt de bal in één keer door. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 62%, FC rkradomskos 38%.
KS Aluminium Konin - FC rkradomskos 0:5