Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS_Lechia_Gdańsk KS Hańcza
Lechia 3 Tactiek 532H
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
54 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Klungelig pakt Sharudi de bal. Menniti geeft de bal voor. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel. Gęborski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Alasuutari geeft een hoge lob. Lauri kopt de bal weg. Menniti geeft een lange en hoge pass. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. Gęborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - KS Hańcza 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Sukatmaz de bal. Vergoossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergoossen passt de bal zonder na te denken. Gamargo rent richting de bal. Gamargo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Menniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menniti geeft een lange en hoge pass. Hashim verovert de bal door een tackle van achteren. Basałaj geeft de bal voor. Nică krijgt zijn hoofd ertegen. Gęborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Taïeb is nu in balbezit. Taïeb passt de bal met de wreef. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj geeft een hoge lob. Nică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - KS Hańcza 0:2

31e minuut.
Taïeb passt de bal zonder na te denken. Basałaj rent richting de bal. Basałaj passt de bal met de wreef. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Gęborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Alasuutari geeft een lange en hoge pass. Aliancki probeert naar een medespeler te passen. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Camaño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - KS Hańcza 1:2

41e minuut.
Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim begaat een overtreding. Basałaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basałaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cantarelli krijgt zijn hoofd ertegen. Gęborski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 60%, KS Hańcza 40%.
KS_Lechia_Gdańsk - KS Hańcza 1:2

46e minuut.
Jančiukas komt het veld opgelopen. Filip komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sharudi passt de bal met de wreef. Mezenga rent richting de bal. Mărgăritescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mărgăritescu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sukatmaz heeft problemen om de bal te vangen. Sharudi rent richting de bal. Sharudi passt de bal zonder na te denken. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jančiukas verovert de bal door een tackle van achteren. Jančiukas geeft de bal voor. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel. Gęborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - KS Hańcza 1:3

56e minuut.
Gamargo rent richting de bal. Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančiukas begaat een overtreding. Jančiukas krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Jančiukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jančiukas speelt de bal door. Filip rent richting de bal. Filip draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - KS Hańcza 1:4

72e minuut.
Buitenspel voor Filip. Goede buitenspelval van de verdediging. Choiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Boyen de bal. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Sharudi probeert naar een medespeler te passen. Vergoossen is nu in balbezit. Vergoossen passt de bal in één keer door. Daar is Sukatmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Hashim passt de bal zonder na te denken. Sharudi rent richting de bal. Sharudi speelt de bal door. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz schiet op doel. Camaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip probeert naar een medespeler te passen. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj geeft een hoge lob. Gęborski bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Chevereşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamargo rent richting de bal. Chevereşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamargo raakt geblesseerd tijdens het duel. Sharudi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 39%, KS Hańcza 61%.
KS_Lechia_Gdańsk - KS Hańcza 1:4