Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUMIA JANOWO *Lechia Gdańsk*
MOJE Tactiek new
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.7 gemiddelde waardering 54.2
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Mikruta kopt de bal weg. Gągoł rent richting de bal. Gągoł passt de bal zonder na te denken. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gągoł met een sublieme pass. Pintea is nu in balbezit. Pintea geeft een hoge lob. Escalante springt en kopt de bal. Oryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - *Lechia Gdańsk* 1:0

16e minuut.
Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea passt de bal in één keer door. Escalante is nu in balbezit. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Oryszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - *Lechia Gdańsk* 2:0

21e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tentrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamarra krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ciurli rent richting de bal. Ciurli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Czeski de bal onder controle te krijgen. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Butrymski speelt de bal door. Kačný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačný passt de bal in één keer door. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zanchet kopt de bal weg. Gamarra is nu in balbezit. Butrymski speelt de bal door. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUMIA JANOWO 29%, *Lechia Gdańsk* 71%.
RUMIA JANOWO - *Lechia Gdańsk* 2:0

49e minuut.
Daar is Conversano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conversano passt de bal in één keer door. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra draait met de bal, schiet en ... MacMurdoch probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - *Lechia Gdańsk* 2:1

55e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Mikruta begaat een overtreding. Gamarra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conversano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zanchet kopt de bal weg. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. MacMurdoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ciurli is nu in balbezit. Ciurli schiet op doel. Oryszko met een sublieme pass. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gamarra onderschept slim de pass. Mikruta begaat een overtreding. Gamarra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miloš komt het veld opgelopen. Conversano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikruta verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Zanchet de bal. Zanchet schiet op doel. MacMurdoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Servello rent richting de bal. Servello geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Illyés de bal onder controle te krijgen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kačný zal de hoekschop nemen. Escalante springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padrón komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tentrup is nu in balbezit. Tentrup passt de bal in één keer door. Padrón rent richting de bal. Ciurli is nu in balbezit. Ciurli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RUMIA JANOWO - *Lechia Gdańsk* 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUMIA JANOWO 36%, *Lechia Gdańsk* 64%.
RUMIA JANOWO - *Lechia Gdańsk* 3:1