Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.042
  • Stadion: FC Harrow Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7819
FC Harrow Fc Zębów
Piterowa Tactiek 532
39% Balbezit 61%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
47.7 gemiddelde waardering 59.2
goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


10e minuut.
Cârlea met een sublieme pass. Profire rent richting de bal. Profire geeft een hoge lob. Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cârlea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McIntosh komt het veld opgelopen. Moses trapt de bal weg. McIntosh kopt de bal weg. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro schiet op doel. Boa Noite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Escudero rent richting de bal. Escudero passt de bal zonder na te denken. McIntosh probeert naar een medespeler te passen. Serebrisky is nu in balbezit. Serebrisky haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Kastel rent richting de bal. Kastel passt de bal zonder na te denken. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap. Moses maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Fc Zębów 1:0

22e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero passt de bal in één keer door. Serebrisky rent richting de bal. Serebrisky haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Escudero heeft problemen om de bal te vangen. Cardozo rent richting de bal. Amolador speelt de bal door. Serebrisky rent richting de bal. Serebrisky schiet op doel. Boa Noite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro heeft problemen om de bal te vangen. McIntosh rent richting de bal. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cardozo geeft een hoge lob. Pasecinic kopt de bal weg. Escudero geeft de bal voor. Punho de Ferro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cardozo rent richting de bal. Serebrisky verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrisky haalt uit met een fantastische trap. Boa Noite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serebrisky geeft de bal voor. Punho de Ferro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harrow - Fc Zębów 1:1

30e minuut.
Pikuła heeft problemen om de bal te vangen. Pikuła geeft een lange en hoge pass. Daar is Serebrisky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boa Noite met een harde bal richting middenveld. Bramati kopt de bal weg. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro schiet op doel. Boa Noite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh passt de bal in één keer door. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ... Boa Noite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kastel geeft een hoge lob. Balient rent richting de bal. Pasecinic maakt een afschuwelijke overtreding. Pasecinic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 61%, Fc Zębów 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harrow - Fc Zębów 1:1

51e minuut.
Bramati speelt de bal door. Klungelig pakt Punho de Ferro de bal. Punho de Ferro passt de bal met de wreef. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nærø geeft een lange en hoge pass. Balient rent richting de bal. Met opzet legt Upton zijn tegenspeler op de grond. Upton krijgt een gele kaart. Balient is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milosteanu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Pikuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikuła passt de bal in één keer door. Kastel probeert de bal aan de voet te houden. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro haalt uit met een fantastische trap. Boa Noite maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Amolador passt de bal in één keer door. Escudero rent richting de bal. Escudero passt de bal zonder na te denken. Serebrisky is nu in balbezit. Serebrisky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Buitenspel voor Punho de Ferro. Goede buitenspelval van de verdediging. Profire neemt vlug de vrije trap. Michalczyk kopt de bal weg. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... Moses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bramati kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Serebrisky stond buitenspel. Cardozo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Moses met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt McIntosh de bal. McIntosh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky draait met de bal, schiet en ... Boa Noite maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Fc Zębów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 56%, Fc Zębów 44%.
FC Harrow - Fc Zębów 1:2