Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R-K-S LUBLIN KS Zoruchowo
kylo2 Tactiek artur2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 55.7
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


21e minuut.
Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski geeft de bal voor. Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - KS Zoruchowo 1:0

22e minuut.
Rantidev passt de bal in één keer door. Juran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadarso onderschept slim de pass. Cadarso draait met de bal, schiet en ... Arriaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tymrowski passt de bal in één keer door. Predić is nu in balbezit. Predić passt de bal zonder na te denken. Cadarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadarso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Krsmanović de bal. Fortunato rent richting de bal. Fortunato schiet op doel. Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Fortunato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato onderschept slim de pass. Fortunato schiet op doel. Arriaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - KS Zoruchowo 2:0

29e minuut.
Niedzielan is nu in balbezit. Tymrowski begaat een overtreding. Niedzielan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ugarte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rantidev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fossaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba verovert de bal door een tackle van achteren. Niedzielan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Niedzielan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Juran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski passt de bal met de wreef. Fortunato rent richting de bal. Fortunato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tymrowski speelt de bal door. Cadarso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ugarte. Cadarso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cadarso kan niet meer verder spelen. Hermosillo komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Klungelig pakt Salli de bal. Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Salli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fortunato raakt geblesseerd tijdens het duel. Fortunato zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R-K-S LUBLIN 50%, KS Zoruchowo 50%.
R-K-S LUBLIN - KS Zoruchowo 2:0

51e minuut.
Krsmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsmanović geeft een lange en hoge pass. Graña met een sublieme pass. Rantidev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantidev draait met de bal, schiet en ... Bahamondes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Fortunato kopt de bal weg. Predić bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić passt de bal in één keer door. Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Fossaghi is nu in balbezit. Ambaiba onderschept slim de pass. Ugarte maakt een afschuwelijke overtreding. Ambaiba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tymrowski wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hermosillo kopt de bal weg. Daar is Arendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arendt onderschept slim de pass. Arendt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Salli onderschept slim de pass. Predić bereikt de bal nog maar net als eerste. Predić probeert naar een medespeler te passen. Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Fossaghi is nu in balbezit. Fossaghi geeft de bal voor. Graña bereikt de bal nog maar net als eerste. Graña schiet op doel. Bahamondes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R-K-S LUBLIN - KS Zoruchowo 2:1

83e minuut.
Klungelig pakt Graña de bal. Fortunato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Graña. Fortunato wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Ambaiba passt de bal met de wreef. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski probeert naar een medespeler te passen. Fortunato is nu in balbezit. Fortunato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Arendt geeft een hoge lob. Bahamondes speelt de bal door. Salli geeft de bal voor. Rantidev rent richting de bal. Rantidev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R-K-S LUBLIN - KS Zoruchowo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R-K-S LUBLIN 51%, KS Zoruchowo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R-K-S LUBLIN - KS Zoruchowo 2:2