Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oksjuwe jaroszowice AVFC Mogilno
def mega Tactiek gatorade
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Lambot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambot passt de bal met de wreef. Căldăraru speelt de bal door. Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru speelt de bal door. Doumen rent richting de bal. Doumen haalt uit met een fantastische trap. Paluchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Raffo rent richting de bal. Căldăraru is nu in balbezit. Budejevas onderschept slim de pass. Raffo is nu in balbezit. Raffo draait met de bal, schiet en ... Paluchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bulut speelt de bal door. Daar is Căldăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căldăraru met een sublieme pass. Doumen is nu in balbezit. Doumen schiet op doel. Paluchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Căldăraru speelt de bal door. Bulut rent richting de bal. Bulut met een sublieme pass. Doumen is nu in balbezit. Doumen haalt uit met een fantastische trap. Paluchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Raffo passt de bal in één keer door. Doumen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budejevas. Budejevas krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corna. Raffo raakt geblesseerd tijdens het duel. Căldăraru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raffo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stegemann komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 36%, AVFC Mogilno 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oksjuwe jaroszowice - AVFC Mogilno 0:0

52e minuut.
Szulc geeft een hoge lob. Bulut is nu in balbezit. Bulut passt de bal met de wreef. Doumen heeft problemen om de bal te vangen. Doumen draait met de bal, schiet en ... Paluchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lambot is nu in balbezit. Lambot geeft een hoge lob. Corna rent richting de bal. Raffo onderschept slim de pass. Raffo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiuti komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lambot probeert naar een medespeler te passen. Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru passt de bal met de wreef. Aiuti rent richting de bal. Aiuti schiet op doel. Paluchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Tasi rent richting de bal. Tasi passt de bal met de wreef. Grycki is nu in balbezit. Grycki schiet op doel. Jiménez Sancho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - AVFC Mogilno 0:1

83e minuut.
Pitu komt het veld opgelopen. Matlak komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sabou heeft problemen om de bal te vangen. Pitu rent richting de bal. Pitu passt de bal in één keer door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maček komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Corna rent richting de bal. Corna passt de bal zonder na te denken. Maček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maček geeft de bal voor. Pitu krijgt zijn hoofd ertegen. Paluchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 44%, AVFC Mogilno 56%.
Oksjuwe jaroszowice - AVFC Mogilno 0:1